Extra Liga csapatbajnoki mérkőzés

Extra Liga csapatbajnoki mérkőzés

Kedves Sportbarátaink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2018. december 1-én szombaton 17 órai kezdéssel asztalitenisz-csarnokunk nagytermében Extra Liga csapatbajnoki mérkőzést játszunk a nagy rivális, bajnoki címvédő Celldömölk csapata ellen.

A tavalyi bajnokság alapszakaszában mindkét alkalommal legyőztük a Celldömölköt, azonban a Final Four elődöntőjében kisebb meglepetésre vereséget szenvedtünk. Mindenképp szeretnénk visszavágni és a bajnokság alapszakaszát megnyerni, amit ez a mérkőzés döntően befolyásol, ezért különösen nagy csata várható.

Csapatunk játékoskerete a következőkből áll: Jakab János, Molnár Krisztián, András Csaba, Both Olivér, míg az ellenfélnél Fazekas Péter, Szita Márton és Kriston Dániel áll asztalhoz.

Kérjük gyertek szurkolni, és ez egyúttal lehetőséget ad a gyerekeknek a szurkolás mellett a tapasztalatszerzésre is! Különlegességnek számít, hogy csapatunkban a fiatal játékosaink edzői is szerepelnek. 

Az Extra Liga mérkőzés eredménye nagymértékben befolyással lehet szakosztályunk presztízsének, támogathatóságának jövőbeli növekedéséhez is!

Fotó: MTI

 


Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay