Röplabdás május

Röplabdás május

Májusban indult a röplabda szakosztályunk, amely már három korosztályban is nevezett csapatot a 2017-es Országos Mini Kupára.

Május 1-én a legfiatalabb Manó Korosztály kezdte meg a versenyzést, amely legtöbb játékosunknak az első röplabda tornája volt. Hét pályán összesen 27 csapat nevezett a tornára, melyen hat izgalmas mérkőzést és egyre bátrabb jó hangulatú mérkőzéseket játszva végül a 12. helyen végeztünk. A következő korosztálynak az Országos Mini Kupa május 6-7-én került megrendezésre. 52 csapat nevezett a tornára, a szervezők a csapatunkat a legjobb 18 együttes közé rangsorolták, amelyek külön csoportban versenyeztek. Összesen 8 mérkőzést játszva a két nap alatt egészen a döntőig meneteltünk. Röplabda Mini csapatunk végül az országos versenyen a megérdemelt második helyen végzett. Az eredményhirdetéskor egyik játékosunk, Réthelyi Orsolya Morzsa különdíjban részesült. A legnagyobb létszám idén is az Országos Szupermini korosztályban volt, melyben 77 csapat nevezett. Bennünket itt is a legjobb 24 csapat közé soroltak, és lányaink ismét bizonyították, hogy nem véletlenül játszhattunk a külön csoportban. Csapatunk ugyanis fantasztikus teljesítménnyel egészen a döntőig menetelt. A gárda végül második lett, Baranyai Sára pedig szintén különdíjban részesült.

Időközben a serdülő csapatunk is megkezdte a BVSC-s pályafutását. A lányok május 13-án a Kisalföld-kupán szerepeltek Győrben, ahonnan egy mozgalmas, jó hangulatú és eredményes nap után magabiztosan és megérdemelten hozták haza a kupát.

S bár lassan itt a nyár, nincs megállás a csapatainknál. Júniusban egy nagyszabású sporteseményen vesznek majd részt Klagenfurtban a „United World Games”-en három korosztályban (U11, U13 és U15) öt csapattal, remélhetőleg a májusihoz hasonló sikerrel!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay