Három BVSC-s indul a padel Európa-bajnokságon

Három BVSC-s indul a padel Európa-bajnokságon

Hétfőtől Portugália fővárosában, Lisszabon rendezik a felnőtt padel Európa-bajnokságot, ahol a BVSC-t három sportolónk is képviseli majd. A női csapat mellett open kategóriában is szurkolhatunk a lányoknak!

Andrejszki Dóra, Juhász Pálma és Dutat Kriszta. Ők szerepelnek a jövő héten zajló padel Európa-bajnokságon a magyar válogatottban a BVSC-ből. Bő egy éve alakult szakosztályunk így izgalmas napok előtt áll, hiszen fontos megméretés vár a női csapatra.

„Két kategóriában indulunk: csapatban és openben (utóbbi azt jelenti, hogy lesz egy tábla is, ahol a párok külön méretik meg magukat, mint egy normál versenyen)” – nyilatkozta honlapunknak Dóri. „A férfiaknál 12, míg a nőknél 11 ország vesz részt. A mi csoportunkban van Svájc, Finnország és Írország. Bár egyik sem gyenge, mégis úgy érzem, hogy jó a sorsolásunk a többi csoporthoz képest. Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen Pálmával mindketten nagyon szeretünk csapatban játszani és egymásnak szurkolni. Ez a második Európa-bajnokságunk, 2 éve volt az első, remélem, hogy az új csapattagoknak is akkora élmény lesz, mint amekkora nekünk volt legutóbb. Jól megy mindkettőnknek a játék, várjuk a verseny kezdetét es természetesen mindent meg fogunk tenni a jó szereplés érdekében, mint mindig!”

A nyílt kategóriában vasárnap este lesz a sorsolás, így ott még ellenfélre várnak sportolóink.

„Izgatottan várom már a lisszaboni Európa-bajnokságot. Ez a verseny azért is különleges, mert a nyílt kategória mellett, ahol Dórival indulunk együtt, csapatban is megmérkőzhetünk. Utóbbiban már a sorsolást is tudjuk: Svájc, Finnország és Írország válogatottjaival kerültünk össze. Sok magas színvonalú meccsre számítok. Bízom benne, hogy jól fog szerepelni mind a női és férfi válogatottunk is, valamint Dórival a nyílt női kategóriában is minél messzebb jutunk” – árulta el várakozásait Pálma.

A két lány már júniusban a krakkói Európai Játékokon is képviselte hazánkat és a BVSC-t, ezúttal viszont szakosztályvezetőnkkel, Dutat Krisztával egészül ki a zuglói trió.

„Nagyon várom az Eb-t. Izgulok természetesen, de fantasztikus élmény lesz a lány csapatban játszani! Nagyon jó társasággal megyünk! Köszönöm szépen Imre László szövetségi kapitány bizalmát. Az is örömmel tölt el, hogy a BVSC-t hárman képviseljük majd.”

A magyar női csapat tagjai: Juhász Pálma, Andrejszki Dóra, Kovács Anikó, Erdélyi Mónika, Szendrei Viktória és Dutat Kriszta.

Sok sikert kívánunk! Hajrá, magyarok!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay