Sok meccs várt legfiatalabb labdarúgóinkra

Sok meccs várt legfiatalabb labdarúgóinkra

Az elmúlt időszakban elmaradt Bozsik rendezvények és tornák helyett a legkisebb szekciónk csapatai edzőmérkőzéseken léptek pályára. A mögöttünk álló három héten több mérkőzést is játszottak fiataljaink.

Továbbra is a tanulás és a fejlődés az első számú szempont a legfiatalabb labdarúgó korosztályoknál. A gyermekek sajnos még csak zárt kapus keretek között léptek pályára, azonban így is mindegyik csapatunknak kiváló ellenfelek jutottak.

A legkisebbek, az U6-os korosztály a Budapest Honvéd csapatát fogadta, emellett pedig Vecsésen mérkőztek meg a hazaiak U6-os és U7-es játékosaival.

 

 

Középső korosztályunk (U7) többféle felállásban játszott. Ők az UTE és a RAFC csapatai mellet az FTC U8-U9-es lányaival, illetve a Dabas hasonló korú gyermekeivel találkoztak. A szekció legidősebbjei (U8) sem maradtak mérkőzések nélkül. A Monor és a Kelen SC U8-as gyermekei mellett az Ötvös U9-es együttesével is játszottak. Korosztályunk másik fele pedig ismételten az idősebbek között szerepelt a BKV Előre által rendezett 5 csapatos tornán.

„Reméljük, hogy a találkozók alkalmával sok mindent sikerült megtanulnunk és a gyakorlások jól szolgálták a gyermekeink fejlődését. Köszönjük mindenkinek a részvételt a mérkőzéseken és a sportszerű játékot is” – összegzett Német György edzőnk honlapunknak az elmúlt hetek történéseiről.

Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay