Érkezők és távozók labdarúgóinknál

Érkezők és távozók labdarúgóinknál

Alakul a jövő heti NB II-es rajtra készülő labdarúgócsapatunk kerete. Urbán Flórián vezetőedző a feljutást kiharcolók mellett új játékosokkal is készülhet a Haladás elleni nyitófordulóra.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, labdarúgóink június 22-én kezdték meg a felkészülést az NB II-es szezonra. A felkészülési mérkőzéseken Urbán Flórián több játékost is kipróbálhatott és körvonalazódni látszik a bajnokságra a keretünk. Az érkezők oldalát erősíti Csősz Richárd, aki komoly NB I-es tapasztalattal is rendelkezik, hiszen több mint 50 találkozón lépett pályára a legmagasabb osztályban. A középpályás Nyíregyházáról teszi át a székhelyét Zuglóba. Hesz Olivér még 2021-ben mutatkozott be az NB II-ben a Szentlőrincben, majd Dunaújvároson és Dorogon keresztül vezetett az útja a BVSC-hez a belső védőnek.

Május végén még a Szentlőrinc színeiben lépett pályára a Szőnyi úton Lénárt Gábor. A hátvéd azon a találkozón egy félidőt játszott, míg a visszavágón nem kapott lehetőséget. A fiatal, korosztályos válogatott játékos a következő szezonban már a zuglói sikerekért küzdhet az NB II-ben.

Támadóposzton is erősödünk, hiszen a legutóbb a KFC Komarno színeiben szereplő, de a dunaszerdahelyi DAC-nál nevelkedő Mészáros András is klubunkhoz igazolt. Továbbá kölcsönbe érkezik az MTK II együttesétől és a kék-fehérek felnőtt csapatánál már profi szerződést kapó Balogh Máté, akit a legutóbbi szezonban sérülés hátráltatott, de előtte az MTK U19-es csapatával bajnok volt.

Sajnos távozóink is lesznek. Az már biztos, hogy nem a BVSC-ben folytatja Balogh Miklós, Fisli András és Tamási Zsolt sem a pályafutását.

Nekik köszönjük az eddigi munkájukat, új játékosainknak pedig sok sikert kívánunk! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay