Az Újpest látogat a Szőnyi útra

Az Újpest látogat a Szőnyi útra

Már zajlik NB II-es labdarúgócsapatunk felkészülése, szombaton pedig újabb mérkőzés vár a fiúkra. Az NB I-es Újpestet fogadjuk 10 óra 30 perctől a Szőny úton. Urbán Flórián vezetőedzőnkkel beszélgettünk a találkozó előtt!

A csapat számára június 22-én kezdődött el a felkészülés az NB II-re. Akkor még nem tudtuk a másodosztály sorsolását, de azóta kiderült, hogy az 1. fordulóban a Haladás ellen játszunk majd hazai pályán július utolsó hétvégéjén. A csapat keretében lesznek változások, így egyelőre még nem a végleges kerettel tud készülni Urbán Flórián vezetőedző.

„A vezetőségtől azt kértem, hogy ha lehet, tartsuk egyben a csapatot. Sajnos voltak távozók, fix érkezőnk viszont még nincs, de folyamatosan vannak, akik próbajátékon szerepelnek. Tóth Keve sérülése miatt még rehabilitációját tölti, így egyelőre még rá nem számíthatunk.”

Az edzések mellett természetesen felkészülési mérkőzések is színesítik a bajnoki rajtot felvezető programot. Azonban vezetőedzőnk számára – ahogy már többször is hangsúlyozta –, nincs különbség tét- vagy éppen edzőmérkőzés között.

„Nálam minden mérkőzés ugyanolyan. Ezeken minden játékosnak az életéért kell, hogy küzdjön és el kell hitetnie a szakmai stábbal, hogy nélküle ez a csapat nem létezhet a következő találkozón. Nekem az a dolgom, hogy akik itt vannak, őket felkészítsem a bajnokság kezdetére. A fizikális felkészítést biztosan elvégezzük. Aki később csatlakozik, neki nehezebb dolga lesz, hogy eljusson ugyanerre a szintre, de igyekszünk megoldani minden előttünk álló feladatot” – nyilatkozta Urbán Flórián.

A Haladás előtti rajtig még több mérkőzés is vár csapatunkra. Legközelebb szombaton 10 óra 30 perctől az NB I-es Újpestet fogadjuk a Szőnyi úton. Erre a találkozóra várjuk szurkolóinkat is. Kapunyitás 30 perccel kezdés előtt lesz, viszont ezúttal csak a Teleki Blanka u. felőli lelátót nyitjuk meg, így arról lesz a beléptetés, egységesen 1000 Ft-os áron.

„Én még nem tekintek az NB II-es rajtra, mindig a következő feladatra koncentrálok. Ez most az Újpest. A fiúkat minden csapat ellen ugyanúgy készítem fel. Van egy játékunk, amit szeretnénk megmutatni a pályán. Ez a célunk!”

A folytatásban a tervek szerint szerda-vasárnap ritmusban zajlanak majd a felkészülési mérkőzések. Jövő héten előbb a 43.sz. Építők, majd 16-án az NB II-es rivális Honvéd látogat hozzánk. A bajnokság előtti utolsó teljes héten pedig a Budaörs és az Iváncsa együttesével mérkőzünk meg.

Sok sikert kívánunk a csapatnak! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay