A Szentlőrinc lesz az ellenfelünk az osztályozón

A Szentlőrinc lesz az ellenfelünk az osztályozón

A labdarúgó NB II-ből a Szentlőrincet kapta ellenfélnek az NB III Keleti csoportban bajnokként záró BVSC-Zugló. Kisteleki István, az együttes szakmai igazgatója értékelte a sorsolást a Sportrádiónak!

Mint ismert, veretlenül és toronymagasan, 102 szerzett ponttal, valamint 101 lőtt góllal nyerte meg az NB III Keleti csoportját a BVSC-Zugló. Azt már a szezon előtt tudtuk, hogy ez idén nem ér automatikus feljutást az NB II csökkentése miatt. Kedden pedig az is eldőlt, hogy a másodosztály 17. helyén záró Szentlőrinc lesz a mieink ellenfele.

„Minden ellenfelet nagyon tisztelünk, ezt nagyon fontosnak tartom, de nem csak én, hanem a csapat és az edző is. Úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzés lesz, de nem foglalkoztunk különösebben azzal, hogy kit lenne jó kapnunk” – értékelt a sorsolás után Kisteleki István a Sportrádióban.

Szakmai igazgatónk hozzátette, hogy a felkészülés nem változott, ugyanúgy készülnek, mint bármelyik bajnoki mérkőzésre.

„Szerényen és tisztességesen edzenek a játékosok és ezt szeretnénk látni vasárnap is a pályán. Győzzön a jobbik! Hiába szereztünk az NB III-ban sok pontot és lőttünk sok gólt, minden mérkőzésünk nehéz volt, így megdolgoztunk azért, ahogy zártuk a bajnokságot.”

A párharcot vasárnap 17 óra 30 perctől hazai pályán kezdjük, míg a visszavágót egy héttel később, június 4-én 17 órától Szentlőrincen rendezik.

„Reméljük, a csapat olyan lelki állapotban lesz, hogy ezt az akadályt venni fogja, de nem becsülném le az ellenfelet. Bízom abban, hogy a játékosok is olyan szintre tudnak feljönni vasárnap, hogy megérdemlik majd azt, hogy egy hét múlva NB II-eseknek mondhassák magukat a jövő hétvégén.”

Szurkoljunk minél többen a fiúknak először vasárnap a Szőnyi úton! Hajrá, BVSC!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay