Egy lépésre az NB II-től férfi kézilabdázóink

Egy lépésre az NB II-től férfi kézilabdázóink

Sérülések, érettségik és a létszám okozta változások. Mindenből kijutott férfi kézilabdázóinknak a Budapest I. osztály idei szezonjában, amelyben az alapszakasz ezüstérmével története legjobb eredményét érte el csapatunk. A második hely viszont nem jelentett automatikus feljutást, mivel két együttes is visszalépett a szezon során, így nem volt megfelelő számú meccs a bajnokságban. Ezért rájátszás várt a mieinkre a MAFC-BME ellen, amelynek első felvonásán 26-21-re nyertek Szakál Dániel tanítványai az Emszt Kálmánné Sportcsarnokban.

„Amióta én vagyok a vezetőedzője a BVSC férfi csapatának, azóta öt alkalommal találkoztunk a MAFC-BME-vel és eddig mindig nyertünk. Bízunk a hasonló folytatásban. Szerencsére a sérültek is meggyógyultak, így teljes kerettel várhatjuk a visszavágót. Minden mérkőzés más, így 0-0-ról kell elkezdenünk a második találkozót, mintha nem is lenne 5 gólos előnyünk” – árulta el honlapunknak vezetőedzőnk.

Érdekesség, hogy a visszavágót is idegenben játssza csapatunk, szintén a Siketek Sportcsarnokban, a mieink pedig jól tudják a siker receptjét.

„Szerintem az mindenképpen mellettünk szól, hogy jobban együtt vagyunk és csapatként tudunk játszani. Mindenki hozzátesz támadásban vagy védekezésben a játékunkhoz. Úgyhogy elégedett vagyok az eddigi eredményekkel. Az ifi bajnokságban a NEKA mögött a második helyen zártunk és a felnőttek között is jó helyzetben vagyunk. Már tavaly is szerettem volna kiharcolni a feljutást, de úgy tűnik, hogy most érett meg rá a csapat.”

MAFC-BME–BVSC-Zugló találkozót vasárnap 18 óra 30 perctől rendezik.

Sok sikert kívánunk csapatunknak! Hajrá BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay