Ez történt márciusban

Ez történt márciusban

Az év harmadik hónapjában párbajtőrben és kardban is volt sikerélményünk, de tovább meneteltek labdarúgóink és birkózó utánpótlásunk is jól teljesített!

Andrásfi Tiborral a soraiban nyerte meg az olimpiai kvalifikáció előtti utolsó világkupát a férfi párbajtőr-válogatott. Az Argentínában rendezett viadalon a csapat 32:26-ra nyert a fináléban Venezuela ellen.

Athénban három női kardvívónk volt érdekelt a világkupán. Egyéniben Pusztai Liza jutott a legtovább, de sajnos a csapatversenyt sérülés miatt ki kellett hagynia, ahol Márton Anna vezérletével a 10. helyen zártak a lányok. Belgiumban viszont csupán egy tusra volt a három BVSC-s vívóval felálló együttes az éremszerzéstől. A negyedik hely így is biztató volt az olimpiai kvalifikáció kezdete előtt!

Négy vívónk szerepelt Észtországban a korosztályos Európa-bajnokságon és nagy örömünkre Tóth Nadin, Papp Zsadány, Szalai Zalán és Petrucz Mirkó is éremmel tért haza. Nézzük, hogyan zártak sportolóink a kontinensviadalon!

Labdarúgóink a 25. akadályt is sikerrel vették az NB III Keleti csoportjában, miután 2-1-re győztek a tabellán dobogós helyre feljövő Tiszafüred otthonában. Majd ez a sorozat tovább folytatódott!

Kovács Zsombor ezüst- és bronzérmet szerzett a kaposvári nemzetközi U15-ös versenyen, amely már a nyári kontinensviadalra is válogatott. Fiatal birkózónk mindkét fogásnemben dobogóra állt a 48 kg-osok között!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay