Ez történt februárban

Ez történt februárban

Folytatjuk visszatekintésünket a 2023-as esztendőre. Az év második hónapjában először lépett pástra női kardcsapatunk a vb-cím megszerzése óta. Mutatjuk, hogy mi történt még februárban!

A 2022-es világbajnoki cím óta először februárban lépett pástra a magyar női kardcsapat és rögtön érem közelben zártak a mieink a taskenti világkupán. Ráadásul a válogatottban három BVSC-s vívónk is szerepet kapott!

Ádám Alexandra képviselte a BVSC-t a ciprusi korosztályos karate Európa-bajnokságon. A sorsolás nem volt kegyes hozzá, hiszen rögtön az aktuális világbajnok ellen kezdett, aki ellen nem sikerült bravúrt elérnie.

Kiváló eredményekkel térhettek haza fiatal birkózóink a területi Diák I. és II. szabadfogású országos bajnokságról. Összesen 2 bajnoki címet, valamint további hét érmet szereztek. A csapatversenyben pedig a harmadik helyen zárt a BVSC!

Az őszi egygólos vereség után bíztunk benne, hogy sikerül visszavágni a Szolnoknak a férfi vízilabda OB I rangadóján. Bár többször is jól álltak a mieink, végül a kulcsszituációkban a vendégek voltak a pontosabbak, így ők örülhettek a győzelemnek.

Komoly változások történtek a szinkronúszás szabályrendszerében 2023-ban, így új kihívásokkal várhatták sportolóink a szezont. Szakosztályvezetőnk, Horváth Erika árulta el az újításokat és a célokat.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay