Bajnoki címekkel és érmekkel zárták birkózóink az ob-t

Bajnoki címekkel és érmekkel zárták birkózóink az ob-t

Kiváló eredményekkel térhettek haza fiatal birkózóink a területi Diák I. és II. szabadfogású országos bajnokságról. Összesen 2 bajnoki címet, valamint további hét érmet szereztek. A csapatversenyben pedig a harmadik helyen zárt a BVSC!

Jó látni, hogy nem telik el olyan verseny, ahonnan ne térnének haza érmekkel és értékes helyezésekkel birkózóink. Mindenképpen biztató abban a tekintetben, hogy az elvégzett munkának megvan a gyümölcse. Legutóbb a Budapest és Pest Megye Régió Területi Diák I-II. Szabadfogású Országos Bajnokság Varga János emlékversenyén tapasztalhattuk meg testközelből az újabb sikereket.

A Diák I-es korosztályban Trifán Kárlos és Eszényi Kristóf sem talált legyőzőre, míg Kántor Róbert, valamint Diák II-ben Máté Tamás és Csajági Dániel állhatott fel a dobogó második fokára. Rajtuk kívül még négy bronzéremnek is örülhettünk, Diák I-ben Szőri Levente és Arányi Attila, Diák II-ben pedig Tóth Lelle és Szőri Marcell révén.

Továbbá Pór Gergely, Farkas József és Bánki Levente is közel volt a dobogóhoz. Ők ötödikként zártak.

A BVSC, így összesen 2 arany-, 3 ezüst- és 4 bronzéremmel gazdagodott, a csapatversenyben pedig a harmadik lett egyesületünk.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay