Ez történt decemberben

Ez történt decemberben

A decemberrel zárjuk visszatekintő sorozatunkat! Érmek a vívó, valamint a rövid pályás utánpótlás úszó országos bajnokságról, míg labdarúgóink remek őszt zártak.

Hazai győzelemmel búcsúztatták labdarúgóink a 2022-es naptári évet az NB III Keleti csoportjában. Ez pedig azt jelenti, hogy ősszel az összes meccsét megnyerte a csapat házigazdaként és veretlenül várhatjuk a februári folytatást!

Felemásan sikerült vívóink számára az országos bajnokság. Egyéniben esélyeseink hamar búcsúztak, de Szűcs Luca révén így is volt dobogósunk, míg csapatban három érmet is szereztünk!

Első alkalommal rendeztek az utánpótlás számára rövid pályás országos bajnokságot. A szegedi viadalon a BVSC-s úszók remek eredményeket értek el és az országos csúcsok mellett 10 arany-, 16 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek!

Még novemberben szerzett bronzérmet az Indonéziában rendezett karate SeriaA versenyen Bartha Nikola. Sportolónk edzőként is dolgozik és abban biztos, hogy szeretné, ha tanítványa ott lenne a jövő évi hazai világbajnokságon.

Nagy múltú vidéki birkózó bázis csatlakozott a BVSC-hez! Kunszentmiklóson szeptemberben indult újra az utánpótlás-nevelés, amely egyesületünk újdonsült kihelyezett szakosztálya lett.

Hagyományteremtő jelleggel rendezett labdarúgó szakosztályunk utánpótlástornát. Az I. Winter Cupon az U7-U13-as korosztályok csapatai küzdöttek meg az érmekért. Továbbá decemberben különleges vendégük volt fiatal labdarúgóinknak. Ugyanis az edzésekre a Mikulás is ellátogatott és ha már ott járt, természetesen ajándékot is hozott a gyermekeknek!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay