Ez történt novemberben

Ez történt novemberben

Eseménydús volt a november sportolóink számára. Andrásfi Tibor egyéni világkupa aranyérmet nyert, de több egyéni szakosztályunk is szép eredményeket szállított, míg labdarúgóink őszi bajnokok lettek.

Óriási sikert ért el fiatal párbajtőrözőnk Bernben! Andrásfi Tibor ugyanis olimpiai- és világbajnokot is legyőzve nyerte meg Svájcban a szezon első világkupa-versenyét! Honlapunknak elárulta, hogy végig higgadt maradt és taktikusan vívott, ennek köszönhette a sikert.

A remek kezdés után a folytatás is jól alakult, ennek eredménye pedig az lett, hogy a BVSC végzett az éremtáblázatot élén 25 dobogós helyezéssel a rövid pályás úszó országos bajnokságon!

Az ősz utolsó rangadóját is győzelemmel abszolválta a BVSC labdarúgócsapata a Pénzügyőr ellen. Ennek köszönhetően matematikailag is őszi bajnoknak volt tekinthető az NB III Keleti csoportjában a zuglói alakulat!

Kiváló eredményekkel zárták szinkronúszóink a Duna Arénában rendezett XXIX. Magyar Kupát. Összesen hét aranyérmet és további értékes helyezéseket szereztek sportolóink!

Megszületettek az első tornagyőzelmek az újraszerveződött tenisz szakosztályunk életében. Több versenyen is részt vettek játékosaink, ahonnan érmekkel tértek haza.

Jó eredményekkel zárták birkózóink a csehországi nemzetközi versenyt, ahol egy ezüst- és két bronzérem mellett további értékes helyezésekkel gazdagodtak sportolóink!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay