BVSC Napló: Remeklő utánpótlás

BVSC Napló: Remeklő utánpótlás

Új rovattal jelentkezünk honlapunkon, amelyben minden hétfőn igyekszünk összefoglalni az elmúlt hét BVSC-s történéseit. Így aki esetleg lemaradt volna sportolóink eredményeiről, itt biztos megtalálja majd. Következzen is az első BVSC Napló…

A múlt héten utánpótlás sportolóink szolgáltatták klubunk legnagyobb eredményeit. Ezekből is kiemelkedett Takács István junior-világbajnoki győzelme. Valószínűleg kevesen vannak, akik még nem találkoztak ezzel a remek hírrel, ha viszont mégis akad valaki, akinek elkerülte volna a figyelmét, röviden összefoglaljuk Istók szenzációs menetelését. Szombaton mindegyik mérkőzését technikai tussal nyerte meg sportolónk, míg vasárnap 7-1-re győzött orosz riválisa ellen a fináléban, így 2012 után van ismét junior-világbajnoka a magyar birkózósportnak.

Bár a kézilabda szezon még nem kezdődött el, a héten rendezték a 23. Nemzetközi Kézilabda Fesztivált Veszprémben, azaz a Cell-cupot. Utánpótlásunk négy csapattal képviselte klubunkat a rangos tornán, közülük is kimagaslott serdülő lányaink teljesítménye, akik veretlenül lettek aranyérmesek, a döntőben 19-18-ra legyőzve a nagy rivális Szeghalmi NKC csapatát.

Az U17-es fiú vízilabda Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett a magyar válogatott, amelyben Mészáros Mátyás képviselte a BVSC-s színeket.

Lovassy Patrik Rómeó szenzációs magyar csúcsot (10.351 mp) ért el a frankfurti junior pályakerékpáros világbajnokságon. 200 méteren saját korábbi rekordját (10.648) adta át a múltnak.

Felnőtt labdarúgóink számára megkezdődött a 2019/2020-as idény. Gabala Krisztián tanítványai újoncként szerepelnek a BLSZ I. osztályban, ahol ennek ellenére a bajnoki cím a cél. A csapat az 1. fordulóban a Csep-Gól FC-t győzte le a hajrában szerzett gólokkal 2-0-ra hazai pályán.

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay