Menü

Rangos utánpótlástorna vár kéziseinkre

2019. Augusztus 12
1550
Rangos utánpótlástorna vár kéziseinkre

Négy csapattal vesz részt kézilabda szakosztályunk az idei Cell-Cupon. Európa egyik legnagyobb kézilabda fesztiválján a tapasztalatszerzés mellett jó eredményekben is reménykedik szakosztályvezetőnk.

A rendezvény, ahogy a neve is mutatja egy Vas megyei kisvárosból, Celldömölkről indult 22 évvel ezelőtt, mára viszont a királynék városa, azaz Veszprém lett a központja az eseménynek. Nem véletlen, hogy a Cell-Cup Európa egyik legnagyobb kézilabda fesztiválja lett, ahol a magas színvonalú mérkőzéseken túl sok speciális programmal várják a résztvevőket.

A fesztivál a Magyar Kézilabda Szövetség kiemelt rendezvénye, amelyen ezen a héten négy csapatunk is elindul.

„A serdülő fiúkkal szemben nincs komolyabb elvárás, csak annyi, hogy ezzel itt megalapozzák a felkészülésüket. Serdülő lányaink húsvétkor veretlenül nyerték meg ezt a tornát, igaz, az augusztusi Cell-Cup sokkal népesebb és színvonalasabb. Ennek ellenére őket az élmezőnybe várjuk. Az ifi lányoknál az a cél, hogy minél előrébb zárják az eseményt. Az ifi fiú garda egy erős brigád és összemérhetik majd a tudásukat első osztályú svéd, valamint norvég csapatokkal is. Szóval kiváló alkalom lesz ez az esemény arra, hogy felmérjük hol tartunk” – árulta el várakozásait Prukner-Tollingász Nóra szakosztályvezetőnk.

Ami a lebonyolítást illeti, az ifi fiúkat leszámítva – számukra körmérkőzéses rendszerben bonyolítják le a tornát –, a többiekre hétfőtől szerdáig a csoportmérkőzések várnak, míg csütörtökön és pénteken a helyosztókat rendezik.

Sok sikert kívánunk kézilabdázóinknak!

 

Fotó: programturizmus.hu

Vissza a hírekhez | Vissza a hírcsoporthoz