Jaki bácsi, Peti bácsi

Jaki bácsi, Peti bácsi

A május 17-i délelőtti edzés után nem hazafelé vette az irányt egyesületünk két klasszis sportolója, a paralimpiai bajnok és bronzérmes, para Európa- és világbajnok asztaliteniszező, Pálos Péter, illetve az ötszörös korosztályos Európa-bajnok sokszoros magyar bajnok, Bajnokok-ligája győztes, olimpikon pingpongosunk, Jakab János.

A két sportoló a megérdemelt pihenés helyett inkább az Újvidék téri Arany János Általános Iskolába ment, ahol rendhagyó testnevelés órát tartottak több mint száz gyereknek. Jaki és Peti (ezúttal Jaki bácsi és Peti bácsi) a tornateremben mesélt a sportágról, a saját pályafutásáról, körbe adták a gyerekeknek az érmeiket, majd az óra végén egy kis pingpongbemutatót is tartottak. Ez utóbbiba néhány gyereket is bevontak, ám legnagyobb meglepetésükre az intézmény igazgató-helyettese, Bacsó Tiborné kezelte a legjobban labdát. Mint kiderült, a zuglói pedagógus komoly asztaliteniszezőmúlttal rendelkezik.

A két a sportoló választása azért az Újvidék téri iskolára esett, mert valamikor ez volt klubunk asztalitenisz-szakosztályának a bölcsője (egészen a mostani csarnok megépülésééig), ahol olyan játékosok készültek a versenyekre, mint Berczik Zoltán, Gergely Gábor vagy Rózsás Péter.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay