Hétvégén már versenyek versenye jön

Hétvégén már versenyek versenye jön

Klubunk asztalitenisz-szakosztályának ötlete alapján a Magyar Asztalitenisz Szövetség nagy ikonunk, Berczik Zoltán emlékére idén is megrendezi a Versenyek versenyét.

A tavaly december végén első ízben megrendezett sportesemény elérte a célját: nőtt az év közbeni hazai versenyek színvonala, illetve a fiatal tehetségek is több, nagyobb játékerőt képviselő felnőtt ellen játszhattak, amely remélhetőleg segíti a fejlődésüket. A legfontosabb cél is megvalósult, a tavalyi Versenyek versenye ugyanis a média figyelmét is felkeltette, ami a sportág népszerűségének is jót tett. Ezen felbuzdulva a MOATSZ idén is folytatni kívánja ezt a kiváló kezdeményezést. Az idei Versenyek versenye is decemberben kerül megrendezésre. A nevezés során majd a 2018-as versenyév országos ranglistaversenyeinek egyéni eredményeit veszik számításba.

A decemberi versenyen azok a versenyzők indulhatnak, akik a 2018-as év öt ranglistaversenyéből legalább három versenyen részt vettek (a TOP 12-t is beleszámítva) és az öt versenyből a legjobb négy eredményük alapján a férfiaknál bekerülnek a legjobb 16, nőknél pedig a legjobb 12 versenyző közé. A szervezők idén már a felnőtt Országos Bajnokság eredményeit is beszámítják a ranglistaversenyek közé. Ez utóbbi eseményre pedig éppen a következő hétvégén kerül majd sor.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay