Érmes évadnyitó asztaliteniszezőinknél

Érmes évadnyitó asztaliteniszezőinknél

Érmekkel és nagyszerű eredményekkel zárták sportolóink a BVSC-Zugló Sportiskola őszi évadnyitó utánpótlás ranglistaversenyét. Az összesített pontversenyt klubunk nyerte, köszönhetően többek között az aranyérmes Zaccomer Zétény szereplésének is.

Labdapattogástól és szurkolástól volt hangos a BVSC asztaliteniszterme a múlt hét második felében, hiszen az ország minden tájáról – sőt a kuvaiti utánpótlás-válogatott is itt volt – érkeztek fiatalok, hogy összecsapjanak az évadnyitó viadalon. A BVSC-Zugló Sportiskola őszi évadnyitó I. osztályú utánpótlás ranglistaversenyén természetesen sportolóink is jelentős számban képviselték szakosztályunkat.

„A hagyományoknak megfelelően minden évben a BVSC-ben indul a pingpongos utánpótlás szezon. Ezek országos ranglistaversenyeknek is minősülnek. Úgy érzem, hogy BVSC-s szempontból elégedettek lehetünk. Az U11-es korosztályban négyen, az U12-ben ketten indultak tőlünk, míg az U13-ban, a serdülőben és az ifiben tíz fölötti sportolónk állt asztalhoz. Sikerült érmeket szereznünk, ráadásul U12-ben Zaccomer Zétény személyében BVSC-s bajnokot avattak” – nyilatkozta Jakab János játékos-edző honlapunknak.

Zaccomer Zétény szoros csatában, 3-2-re nyerte meg a finálét az U12-es mezőnyben. Az ő aranyérme mellett a serdülő párosok között Krebs Levente a pécsi Balogh Bence oldalán szerzett ezüstöt, míg ugyanott Hajdu Ákos és Kárpáti Ágoston harmadik lett. Az ifi párosok versenyében pedig Farkas Ezékiel és Pálfy János Jakab örülhetett bronzéremnek. Klubunk így az összesített pontverseny első helyén zárta az évadnyitót.

„Túl vagyunk egy öt és fél hetes nyári felkészülésen. Ennek keretében legjobb 9-10 játékosunk eljutott Kínába edzőtáborba, ami egy hatalmas lökést adhat nekik mind a személyiségük, mind a karrierjük szempontjából. Tíz napot tölthettek ott egy neves tehetség központban. Szerintem az ott eltöltött időből már az évadnyitó versenyen is kamatoztathatták a tanultakat fiataljaink” – tette hozzá bajnokunk.

A következő időszakban folyamatosan ranglistaversenyek várnak majd utánpótlás versenyzőinkre, akik tovább gyűjtögethetik pontjaikat, de ezen kívül a bajnokságokban is kezdődik számukra hamarosan a szezon.

Sok sikert kívánunk! Hajrá BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay