Érmek a strandokról

Érmek a strandokról

 

A jó idővel strandröplabdázóink számára is megsokasodtak a versenyek. Utánpótlás párosaink szombaton Kispesten és Balatonszárszón voltak érdekeltek. A három korosztály végül két éremmel térhetett haza.

Igazi nyárias időt hozott a pünkösdi hosszúhétvége, ilyenkor sokan a Balaton felé veszik az irányt. U22-es strandröplabdázóink is hasonlóan tettek, de számukra nem a pihenésé, hanem a versenyzésé volt a főszerep. A balatonszárszói tornán öt párosunk is elindult. Közülük a legelőkelőbb helyen a Nagy Zsuzsanna, Rózsa Nóra kettősünk végzett. Lányaink a 3. helyen zártak a 14 csapatos mezőnyben.

A fővárosban U16-os és U20-as korosztályban is elindultak fiataljaink a Kispest Openen. Előbbiben a 29 duó közül öt, klubunkat képviselte. Ráadásul két párosunk is előkelő helyen zárt. Báder Júlia és Botyánszki Fanni már-már szokásosan nem talált legyőzőre, míg a Rézmann Norina, Pintér Lili kettős ötödik lett.

Az U20-as korcsoportban ugyancsak az ötödik pozícióban zártak BVSC-seink, Sartoris Petrának és Szobonya Boglárkának köszönhetően. Gratulálunk minden indulónak!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay