Aranyérmesek strandröplabdázóink az országos bajnokságon

Aranyérmesek strandröplabdázóink az országos bajnokságon

Két párosunk is érdekelt volt az U14-es MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság döntőjében, a Lupa tónál. Báder Júlia és Botyánszki Fanni kettőse hibátlan eredménnyel nyerte meg az aranyérmet.

A lányoknál az első két kiemelt páros még egyaránt veretlen volt az idén, ugyanis sportolóink, Báder Júlia és Botyánszki Fanni a nyár nagyrészét a serdülő-válogatottban töltötte. A BVSC-s lányok így nem találkoztak egyetlen tornán sem a másik nagy esélyes duóval Szabó Annával és Varga Kingával (Gödöllő és Beach Sport vegyespárosa).

Juli és Fanni a csoportmeccsek során veretlen maradt és szettveszteség nélkül jutott tovább. Bár a negyeddöntőben Tóth Sára és Jámbor Cecília megszorongatta őket egy játszmában, de megállítani ők sem tudták sportolóinkat. Aztán a fináléban összejött az álomdöntő, amelyben nagy csatában, de két játszmában BVSC-s lányaink diadalmaskodtak és nyerték meg az Országos Bajnokságot!

Strébl Noémi és Pozsgai Eszter is érdekelt volt a 12-es döntőben, ők sajnos körbe verés után nem kerültek be a legjobb hatos táblára csoportjukból.

Hangodyné Lakatos Enikő négyszeres strandröplabda bajnok edzőjük mind a két párossal meg volt elégedve, hiszen edzéseken is versenyeken is mindig a maximumot nyújtották a lányok, picin múlott Mimi és Eszti előrébb jutása, de sajnos ez a nap így alakult.

Gratulálunk sportolóinknak!

 

Fotó: BVSC Női röplabda Facebook-oldala

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay