Az elődöntőig menetelt fiatal párosunk

Az elődöntőig menetelt fiatal párosunk

A múlt héten az U16-os mezőnyben nyert aranyéremmel kezdődött az idei strandröplabda szezon Báder Júlia és Botyánszki Fanni számára. A lányok ezen a hétvégén az U20-asok között is remekül szerepeltek és egészen az elődöntőig jutottak.

Mohácson folytatódott a strandröplabda idény sportolóink számára, ahol a múlt héten, Gyenesdiáson aranyérmet szerző Báder Júlia és Botyánszki Fanni volt érdekelt. A lányok ezúttal az U20-as korosztályban indultak a 4*-os erősségű versenyen. Bár 14 éves koruk ellenére nem ők számítottak esélyesnek, ennek ellenére egészen az elődöntőig meneteltek a 39 párosból álló mezőnyben. Itt a későbbi tornagyőztes Vecsey-Gubik kettős állította meg őket.

Következhetett a bronzmeccs, ahol ismerős ellenféllel találkoztak, hiszen BVSC-s teremcsapattársuk, Kun Stefi és párja, Kristóf Dóra volt a rivális. Bár fiatal tehetségeinknek nem sikerült megszerezniük a győzelmet, ennek ellenére a 4. hellyel értékes pontokat gyűjtöttek és meglepetés eredménnyel zárták a napot. A fináléban is volt BVSC-s érdekeltség, hiszen másik teremjátékosunk, Szabó Anna gyűjtötte be az ezüstérmet párjával, Bútor Annával.

A BME-n rendezett 3*-os U18-as versenyen Dulka Lauráért és Foltin Szófiáért szoríthattunk. A 16 páros részvételével rendezett tornán a lányok a csoportmérkőzések után 1 győzelemmel és 2 vereséggel álltak, így a 9-16. helyért játszhattak. Itt megnyerték mindhárom találkozójukat, így a 9. helyen zárták a versenyt.

Gratulálunk sportolóinknak!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay