Aranyérmes kezdés

Aranyérmes kezdés

Remekül indult újra a versenyszezon strandröplabdázóinknak. A lányok a hétvégén Gyenesdiáson és Csepelen szerepeltek az országos bajnokság első fordulójában, ahol két párosunk is aranyérmesként zárt.

Legutóbb március 14-én írhattunk honlapunkon valamelyik szakosztályunk versenyéről vagy bajnoki mérkőzéséről. Akkor még nem gondoltuk, hogy a következő hasonló cikkre bő három hónapot kell várni. A hétvégén viszont strandröplabdázóink két helyszínen is megkezdték a szereplést az országos bajnokságban, így ismét BVSC-s sportolók eredményeiről számolhatunk be. Méghozzá nem is akármilyenekről!

Szombaton Gyenesdiáson és Csepelen is BVSC-s aranyéremmel zárult a nap. Előbbi helyszínen az U16-os korosztály számára rendeztek versenyt, ahol két páros képviselte a zuglói színeket. Strébl Mimi és Breuer Mimi 18 csapatból a 13. helyen végzett, de nekik a tapasztalatszerzés volt a cél, mivel ők idén az U14-esek között számítanak esélyesnek.

 

 

Báder Júlia és Botyánszki Fanni viszont remek napot fogott ki. A lányok nem találtak legyőzőre, ráadásul szettveszteség nélkül nyerték meg megérdemelten az első tornát. Csepelen is hasonló élményekben volt része az U20-as korosztályban Szobonya Boglárkának és Sartoris Petrának, akik szintén aranyéremmel zárták a szezonnyitó tornát.

Vasárnap aztán gigamezőnyben (41 páros), az U22-esek között voltak érdekeltek a lányok. Két párosunk is sikerrel vette a selejtezőt, így a Rózsa Nóra, Pirisi Petra, valamint a Báder Júlia, Botyánszki Fanni kettős is feljutott a 32-es főtáblára. A nyolcaddöntőbe kerülésért szoros küzdelemben maradtak alul sportolóink, de tapasztalatszerzésnek mindenképpen hasznos volt számukra ez a torna.

Hétvégén pedig már folytatódik is a bajnokság! Gratulálunk az eddigi eredményekhez és további sok sikert kívánunk a lányoknak!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay