Röplabdázóink menetelnek a rájátszás felé

Röplabdázóink menetelnek a rájátszás felé

Bár még csupán az alapszakasz felénél jár a bajnokság, női röplabdázóink féltávnál jó esélyekkel várhatják a folytatást, mert jelenleg rájátszást érő helyen vannak. Szombaton a DVTK-t győzték le magabiztosan Daróczi Gergely tanítványai.

A BVSC-Zugló mindössze két vereséggel, míg a DVTK csupán két győzelemmel várhatta a két csapat szombati találkozóját az NB II Keleti B-csoportjában. Így bíztunk benne, hogy a mieink növelik tovább győzelmeik számát. A kezdés előtt klubunk elnöke, Szatmáry Kristóf is mondott pár buzdító szót a lányoknak, aki a helyszínen szurkolta végig a mérkőzést.

Az előzetes esélyeknek megfelelően jól indult számunkra a találkozó. 7:5-nél még Daróczi Gergely tanítványainál volt az előny, a vendégek viszont fordítottak 8:7-re. Szerencsére hamar visszavettük a kezdeményezést és 25:15-tel zárult az első felvonás.

A második játszmában a DVTK ráijesztett kicsit a hazai drukkerekre, hiszen 7:2-vel kezdett. 8:5 után viszont a mieink a jó nyitásoknak és a kiváló támadójátéknak köszönhetően 14:0-s szériát produkáltak. Végül 25:11-re ezt a szettet is behúzták.

A harmadik játékrészt mindössze 15 perc alatt lezárta a BVSC (25:13-ra), így magabiztos, 3-0-s diadalt aratott együttesünk a DVTK ellen.

Daróczi Gergely elégedetten értékelte az alapszakasz első felét youtube-csatornánknak.

 

Röplabdázóink számára nincs pihenő, hiszen jövő vasárnap 17 órától a Hercules SE elleni hazai találkozóval már folytatódik is a bajnokság.

Hajrá lányok, hajrá BVSC!

 

Női röplabda NB II:

BVSC-Zugló–DVTK 3-0 (15, 11, 13)

Hasonló cikkek

Újabb nagy veszteség

Újabb nagy veszteség

Röplabdás május

Röplabdás május

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay