Lakos Regina célja az Eb-aranyérem

Lakos Regina célja az Eb-aranyérem

Szombaton az aranyéremért lép ringbe a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokságon Lakos Regina. Ehhez orosz riválisát kell majd legyőznie.

Továbbra is remekelnek ökölvívóink a belgrádi Európa-bajnokságon! A szerb fővárosban a női 70 kilogrammos súlycsoportban Lakos Regina fehérorosz riválisát győzte le csütörtökön pontozással, így készülhet az orosz ellenfele elleni fináléra.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült győznöm az elődöntőben is és, hogy a legjobbkor tudtam visszavágni a fehérorosz ellenfelemnek, akitől tavaly kikaptam egy szoros mérkőzésen. Jól éreztem magam a ringben, az én akaratom érvényesült. Bizakodva várjuk a döntőt, Európa-bajnok akarok lenni. Köszönöm a BVSC-nek, és Fischer Józsefnek, hogy mindenben támogatnak, hogy elérjem az álmaimat” – nyilatkozott ökölvívónk honlapunknak.

Edzője, Régi Dániel szerint Regi dinamikája és ütőereje átlagon felüli és nagyon jó érzékkel tud kontrázni, így valószínűleg ez lehet a siker kulcs majd szombaton is. Sok sikert kívánunk sportolónknak a fináléban!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay