A legendás elődök után a jelen is fényes lehet ökölvívóinknál

A legendás elődök után a jelen is fényes lehet ökölvívóinknál

Folyamatosan bővül és komoly célokkal várja az évet tavaly újjáalakult ökölvívó szakosztályunk. A mieink szeretnének minél több bajnoki címmel tisztelegni a sikeres elődök előtt.

Fischer József szakosztályelnök és Régi Dániel szakosztályvezető irányításával szépen bővül a BVSC ökölvívó szakosztálya. A cél pedig adott hiszen korábban húzó szakág volt az ökölvívás a zuglói klub életében.

„Az, hogy ilyen legendák, mint Papp László, illetve Énekes István a BVSC bajnokai voltak óriási dolog számunkra, ők biztos, hogy soha nem adták fel és küzdöttek minden körülmények között! Az ő életútjuk példaértékű lehet minden versenyzőnek, edzőnek, sportvezetőnek” – nyilatkozta Régi Dániel.

A munka az újjáalakult szakosztály életében tavaly szeptemberben kezdődött, de már decemberben országos bajnoki címnek és érmeknek örülhettünk.

„Ebben az évben már minden korcsoportban (U12-től felnőtt korosztályig) és mindkét nemben képviselni fogjuk a BVSC-Zuglót-t a Magyar Bajnokságokon! Célunk, hogy bajnoki címeket nyerjünk és minél több fiatal szeresse meg a szorító világát!” – tette hozzá szakosztályvezetőnk.

A közeljövőben belgrádi nemzetközi verseny és korosztályos Európa-bajnokság is vár sportolóinkra. Sok sikert kívánunk nekik! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay