„Reméljük, jó dolgozatot fogunk írni” – Urbán Flórián

„Reméljük, jó dolgozatot fogunk írni” – Urbán Flórián

Ahogy már korábban beszámoltunk, idegenben rajtol labdarúgóink számára az NB III 2022-2023-as idénye. Urbán Flórián együttese a Békéscsaba II vendége lesz. Vezetőedzőnk csak egy eredménnyel lenne elégedett a lefújást követően.

Bár több érkező is van, ahogy a héten megírtuk, sokan maradtak a tavalyi alapcsapatból is labdarúgóinknál. Azért számukra is újdonságot jelent majd, hogy új vezetőedző irányításával várják a bajnoki rajtot. Urbán Flórián már korábban is elmondta, hogy egy dolgot nem szeret, mégpedig gyűlöl veszíteni. Így az első bajnokin is egyértelmű tehát a cél!

„Beszélhetünk bármilyen tornáról vagy bajnokságról, mindenhol az első meccs a legfontosabb, amit meg kell nyerni. Utána arra lehet építkezni. Úgyhogy bízom benne, hogy győzelemmel tudjuk kezdeni az NB III-at. Arra kell figyelnünk, hogy a magunk játékát játsszuk. Amit védekezésben vagy támadásban szeretnénk, azt gyakoroltuk. Ez olyan, mint az iskola. Hétköznap gyakoroltunk, hétvégén pedig van a dolgozat. Reméljük, jó dolgozatot fogunk írni” – nyilatkozta vezetőedzőnk honlapunknak.

Az első dolgozat a Békéscsaba II ellen lesz vasárnap 13 órától idegenben. Könnyű mérkőzésnek nem ígérkezik a találkozó, hiszen a második csapatok mindig kiszámíthatatlanok. Ráadásul a csabaiak tavaly a középmezőnyben, a 11. helyen zárták a Keleti csoportot 50 ponttal.

Sok sikert kívánunk csapatunknak! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay