NB II-es érkezők is vannak labdarúgóinknál

NB II-es érkezők is vannak labdarúgóinknál

Ahogy ígértük, a labdarúgó NB III ellenfélnézője után ezúttal az érkezőkről, valamint a távozókról is hírt adunk. Jó hír, hogy sokan maradtak a tavalyi alapcsapatból, így Urbán Flórián vezetőedző összeszokott társasággal kezdheti meg a szezont!

Az első változás még a felkészülés elején történt a kispadon, hiszen Buzsáky Ákossal az NB III Nyugati csoportjában elért második hely után nem hosszabbított klubunk. Őt egy szintén korábbi válogatott, Urbán Flórián váltotta, de a játékoskeretben is voltak mozgások.

Kezdjük a távozókkal! Az NB III-ban toronymagasan gólkirály Kokenyszky Norbert csak kölcsönben játszott a BVSC-ben, így nem meglepő, hogy jó teljesítménye után sajnos visszarendelte őt klubja. Rajta kívül távozott Batizi-Pócsi Balázs, Erdélyi László, Frőhlich Roland, Filipovic Marko, Géringer Tamás és Takács Zsombor.

Érkezett a tavaly a Közép csoportban ezüstérmes Balassagyarmat egyik alapembere, Benkő-Bíró Norbert, aki az összes bajnokin kezdőként kapott helyet korábbi csapatában. A komoly NB II-es tapasztalattal rendelkező Horváth Roland Dorogról tette át a székhelyét a Szőnyi útra, míg Tóth Keve egyéves budaörsi kitérőt követően tér vissza hozzánk. A 2020-2021-es szezonban alapember volt a Keleti csoport második helyén záró együttesünkben, de aztán tavaly a Budaörsben is szinte az összes NB II-es találkozón kezdő volt.

Szintén erősítés még a Vác FC-ből érkező Tóth Levente Milán, valamint az Úrkút SK-tól a BVSC-hez igazoló Reizinger Bence József. Utóbbi játékos 60 góllal járult hozzá csapata bajnoki címéhez a Veszprém megyei I. osztályban.

A felnőtt keret tagjai utánpótlásunkból Bak Rokkó, Ciceu Pál, Danada Ilia János, Kesselbauer Ákos, Nádor Milán és Zöld Bálint, akik bajnokikon is szerepet kaphatnak majd.

Vannak tizenegyen, akiket pedig nem kell bemutatni szurkolóinknak, hiszen a tavalyi szezont is nálunk töltötték. Ők névsor szerint a következők: Balogh Miklós, Fisli András, Kelemen Patrik, Kovács Benedek, Májer Gergő, Nagy József, Szalánszki Gergő, Szemerédi Norbert, Szilágyi Máté, Tamási Zsolt és Tóth Kristóf.

A stáb összetételében a vezetőedző személyét leszámítva nem történt változás, így Dudás János (erőnléti edző), Kincses Ádám (pályaedző), Hinics Róbert (technikai vezető) és Fodor Imre (masszőr) lesznek Urbán Flórián segítői.

Vasárnap 13 órától a Békéscsaba II vendégeként kezdik meg a mieink menetelésüket az NB III Keleti csoportjában. Sok sikert kívánunk csapatunknak! Hajrá BVSC!

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay