A kiváló hazai mérleg, a remek idegenbeli mutató ellen

A kiváló hazai mérleg, a remek idegenbeli mutató ellen

A múlt heti Csepel elleni rangadó után újabb fontos mérkőzés vár labdarúgóinkra. Pénteken a Véber György által irányított Fővárosi Vízművek SK látogat a Szőnyi útra. Csapatunk hazai pályán még nem kapott gólt, reméljük, ez a sorozat folytatódik.

Egyelőre nem sikerült a nagy rivális Csepel elé kerülni a tabellán – viszont a BVSC-Zugló egy meccsel kevesebbet játszott –, ugyanis gól nélküli döntetlennel ért véget a múlt heti rangadó. Bár a helyzeteink megvoltak, de sajnos nem sikerült gólra váltani ezeket.

A küzdelem viszont folytatódik az aranyéremért. Pénteken a Fővárosi Vízművek SK vendégeskedik a Szőnyi úton. Aktuális ellenfelünk jól kezdte a BLSZ I. osztályát, azonban az utóbbi három fordulóban nyeretlen maradt (két döntetlen és egy vereség), ráadásul kétszer is hazai pályán szerepelt. Ennek ellenére nem ígérkezik ez sem könnyű mérkőzésnek a mieink számára, ugyanis a Vízművek idegenben nagyon jól áll és már három győzelemnél tart.

„Fontos sorozat előtt állunk! A következő öt mérkőzés eredményessége meghatározza majd őszi teljesítményünk összességét. Ezt a sorozatot, a jelenlegi ötödik helyezett Vízművek ellen kezdjük péntek este. Ellenfelünk a bajnokság egyik legstílusosabb csapata, amely tiszteletet parancsoló idegenbeli mutatóval rendelkezik. A Véber Gyuri által vezetett legénység több formációban is tud játszani, így kijelenthetem, hogy egy nagyszerűen felkészített Vízművek látogat hozzánk. Természetesen nekünk, jelen esetben csak a győzelem elfogadható, így fontos lesz, hogy racionális futball mellett, kellő koncentrációval lépjünk pályára” – nyilatkozta a találkozóval kapcsolatban Gabala Krisztián vezetőedzőnk.

Ami a BVSC-t illeti, továbbra is remek mutatókkal áll a csapat. Bár ahogy már írtuk, pontszámban a kevesebb meccs miatt a Csepel mögött vagyunk, de egyedül a zuglói legények nem kaptak ki a bajnokságban. Továbbá a legtöbb lőtt és a legkevesebb kapott gól is a mieink nevéhez fűződik. Ha ehhez hozzátesszük, hogy hazai pályán még érintetlen együttesünk hálója, akkor ezek mindenképp bizakodásra adnak okot.

Azonban a szurkolás is elengedhetetlen a sikerhez, ezért legyünk minél többen péntek este 7 órától a Szőnyi úton!

Hajrá BVSC!

 

Fotó: Babiczky Ákos

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay