A bajnokság egyik esélyese ellen folytatódik az NB II

A bajnokság egyik esélyese ellen folytatódik az NB II

Még a tavaszi rajt előtt is volt mozgolódás labdarúgóink háza táján, így új érkezőről is beszámolhatunk a Győr elleni találkozó előtt. Szekeres Tamás tanítványaira nem vár könnyű összecsapás 2024 első NB II-es bajnokiján.

A felkészülési mérkőzések sora múlt vasárnap lezárult, február 4-én már élesben tesztelheti Szekeres Tamás csapatát. A keretben az utolsó héten is történt még változás, ugyanis a szomszédkerületből, a szintén másodosztályú Vasasból érkezett kölcsönbe Ihrig-Farkas Sebestyén. A szélsőként bevethető játékos az őszi szezonban három mérkőzésen kapott szerepet az angyalföldieknél – ebből kétszer csereként állt be – és egy gólt szerzett.

Távozók is akadtak a télen. Balogh Máté visszatért az MTK-hoz, de Gergely Péter és Mészáros András sem Zuglóban folytatja tavasszal. Mindannyiuknak köszönjük az itt eltöltött időt és további sok sikert kívánunk pályafutásukhoz.

Ami a maradókat illeti, számukra pedig adott a tavaszi recept, vagyis kiharcolni a bennmaradást a Merkantil Bank Ligában. A tavaszi folytatást a még éppen NB II-es tagságot érő 14. helyről várhatják a mieink. Ősszel 4 győzelem és 5 döntetlen mellett 8 vereség volt a mérlegünk. Így eddig 17 pontot gyűjtött a BVSC. A rúgott gólok számában kellene mindenképp előrelépnünk, hiszen eddig 12 alkalommal tudtuk megzörgetni az ellenfél hálóját.

Az első feladat nem ígérkezik könnyűnek, hiszen az NB I-es feljutásra hajtó ETO FC Győrt fogadjuk vasárnap 14 órától a Szőnyi úton – szurkolói információk itt olvashatóak –. Eddigi legnagyobb vereségünket (0-4) éppen a kisalföldiek otthonában szenvedtük el. Reméljük, ezúttal szorosabb lesz a találkozó.

Szorítsunk minél többen a helyszínen a fiúknak! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay