Szinte hibátlan hét csapatainknál

Szinte hibátlan hét csapatainknál

A férfi vízilabdázók és labdarúgók a Magyar Kupában vitézkedtek a múlt héten, bár előbbiek a bajnokságban is játszottak egy mérkőzést, míg női kézilabdázóink számára is elkezdődött a szezon. Felnőtt csapataink hetére tekintünk vissza!

Bár a hét első meccse nem indult jól számunkra, hiszen férfi vízilabdázóink az OB I 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen 13-10-re kikaptak Szentesen, a hétvégén aztán a Debrecent magabiztosan, kettős győzelemmel búcsúztatták Kemény Kristóf tanítványai a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Közben kisorsolták a legjobb 8 párosításait is, így kiderült, hogy a mieink a bajnokság egyik esélyesével, az OSC-vel találkoznak majd a negyeddöntő oda-visszavágós párharcában.

Férfi labdarúgóinkra a Mol Magyar Kupa 3. fordulója várt, ahol a szintén NB III-as Iváncsát fogadták a mieink. Buzsáky Ákosék 1-0-ra nyertek Kokenszky Norbert góljával és bejutottak a legjobb 32 közé, ahol a tavalyi döntős Mol Fehérvár vár majd rájuk, jelen állás szerint október 27-én. NB II-es női csapatunk méltóképpen tisztelgett a fiatalon elhunyt Varga Dia emléke előtt és Steer Ferenc együttese 3-1-re legyőzte otthon a Külker SC-t, megszerezve ezzel a csapat első sikerét az idényben.

Női kézilabdázóink számára is elkezdődött az idény, ráadásul remekül mutatkozott be a csapat az NB II Észak csoportjában – tavaly Dél-Nyugaton indult a BVSC –. A korábbi NB I-es múlttal rendelkező új játékosunk, Török Petra, valamint Szlovák Enikő 8-8 góljának is köszönhetően, 30-21-re sikerült felülmúlni a Budakalászi SC-t hazai pályán.

Hajrá BVSC!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay