Idegenbe is nyerni mennek csapataink

Idegenbe is nyerni mennek csapataink

A múlt héttel ellentétben, ezúttal minden felnőtt együttesünk pályára lép a bajnokságokban. A vízilabdázókra fővárosi rangadó, míg a labdarúgókra és kézilabdázókra szintén idegenbeli túra vár. Egyedül a röplabdázók játszanak hazai pályán a hétvégén.

Labdarúgóinkra a szerdai, Füzesgyarmaton elszenvedett vereség után ismét idegenbeli túra vár. Ezúttal a tabella alján található Sajóbábony lesz az ellenfél vasárnap fél 3-tól. Riválisunk négy vereség után a legutóbbi fordulóban nyert, így nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. A női együttes is idegenben lép pályára. A lányok a kéthetes szünet után a közvetlen rivális Nyírség otthonából szeretnének pontot vagy pontokat elhozni. A találkozót szombaton 15 órától rendezik.

Vízilabdázóink is vendégként, de a főváros határain belül csobbannak medencébe. Szombaton fél 1-től a férfiakra a szezon egyik meglepetéscsapata, az UVSE vár a Komjádi Uszodában. Szűcs Levente tanítványainak önbizalmat adhat, hogy szerdán Egerben jó játékkal magabiztosan megnyertek már egy rangadót. Este fél 7-től a nők, az eddigi könnyebb meccsek után a III. Kerület vendégei lesznek, ahol a kupában legutóbb nehezen sikerült nyernünk.

A kézilabdázóknál női együttesünkre igazi nagyágyú vár az NB II Dél-nyugati csoportjában, hiszen a négy meccs után százszázalékos Dunaújváros U22-es csapata lesz az ellenfél. Balog Beáta együttese vasárnap délelőtt 11-től játszik majd riválisa otthonában, ahol bravúr lenne a pontszerzés. A férfiak egy nappal korábban, szombaton 11-től lépnek pályára a Budapest I. osztályban. A KISTEXT SKFT II ellen reményeink szerint ismét győzelemmel zárják a találkozót a mieink.

Megtartaná hibátlan formáját női röplabda együttesünk. Két mérkőzésből két sikerrel állnak Daróczi Gergely tanítványai, akik ezúttal a szintén két győzelmet, de egy vereséget is már begyűjtő, Gödöllőt fogadják zárt kapus mérkőzésen. A találkozó a tervek szerint szakosztályunk Facebook-oldalán követhető lesz élőben.

Sok sikert kívánunk csapatainknak! Hajrá BVSC!

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay