Ez történt októberben

Ez történt októberben

Férfi vízilabdázóink nagyszerű októbert zártak, hiszen parádésan meneteltek Kemény Kristóf tanítványai az Euro Kupában a legjobb nyolc közé. De mutatjuk azt is, milyen kiemelt események történtek még egyesületünk életében ebben a hónapban!

Már az első selejtezőkör jól indult férfi vízilabdázóink számára, hiszen hibátlanul vették ezt az akadályt az Euro Kupában, majd Palermóban is kiharcolták a továbbjutást a fiúk. A negyeddöntő első felvonását követően pedig biztató helyzetből várhatták a mieink a visszavágót.

 

 

A felnőtt párbajtőrözők számára Tatán rendeztek Magyar Kupa fordulót, míg a junior kardozók a Vasas vívótermében léptek pástra. A közös a két versenyben, hogy mindkét eseményen született BVSC-s érem.

Az összesített egyesületi rangsor harmadik helyén zártak karatésaink a Hungarian Open nemzetközi versenyen. Ráadásul Béres Botond és Szodorai Bence révén két kvótát is szereztek sportolóink a februári korosztályos Európa-bajnokságra.

Az Országházban Áder János köztársasági elnök, valamint Orbán Viktor miniszterelnök állami kitüntetéseket adott át a tokiói olimpián és paralimpián kimagasló eredményeket elért sportolóknak, valamint felkészítő edzőiknek. Természetesen BVSC-s érmeseink sem maradtak ki a kitüntetettek közül.

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay