BVSC Napló: Újabb Eb-arany

BVSC Napló: Újabb Eb-arany

Egy hét alatt a második Európa-bajnoki aranyukat nyerték vízilabdázóink. A lányok után a fiúk is a dobogó tetejére állhattak fel. Ezen kívül további korosztályos Eb-ken is jól szerepeltek sportolóink, míg olimpikonjaink közül már van, aki Japánban készül.

Egy héttel a lányok után újabb Európa-bajnoki aranyérmet szereztek vízilabdázóink! A portugáliai U15-ös kontinensviadalon a fináléban magabiztosan győzték le a mieink 10-5-re Spanyolországot! A döntőben Balogh Botond és Doroszlai Zalán is 2-2 góllal járult hozzá a sikerhez, de ott volt a csapatban Horváth Solt és Tátrai Tamás is! Balogh ráadásul gólkirály és a torna MVP-je is lett!

Elutazott első csapatunk Japánba, ahol az olimpia előtt edzőtáborban vesz részt Bernek Péter és Bohus Richárd edzőjük, Nagy Péter vezetésével! Hétfőn aztán hétfős úszócsapatunk többi tagja is az ázsiai ország felé veszi az irányt. Olimpikonjainkat bemutató sorozatunkban ezúttal a vízilabdázó Pásztor Mátyással és az úszó Takács Tamással beszélgettünk!

Rómában rendezték múlt héten az úszók junior Európa-bajnokságát, ahol Kőhalmi Kornél, Csicsáky Péter és Sződi Zsolt került be a magyar keretbe. Sajnos utóbbi betegség miatt nem tudott vízbe szállni, Csicsáky viszont 6. lett a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként, míg Kőhalmi 200 vegyesen zárt a 11. helyen.

Remekül rajtoltak a magyar-szlovák közös rendezésű U16-os röplabda Európa-bajnokságon a mieink. A két játékosunkat is foglalkoztató csapat Csehországot és Belgiumot is 3:1-re győzte le, így két meccs után százszázalékos mérleggel áll csoportjában a magyar együttes.

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette az NB III-as csoportbeosztást a 2021-2022-es idényre, amelyből kiderült, hogy a BVSC-Zugló a Nyugati csoportban szerepel az augusztus elején rajtoló bajnokságban. Céró Bálint vezetőedzőnkkel beszélgettünk!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay