BVSC Napló: Sportolóink már Japánban

BVSC Napló: Sportolóink már Japánban

Ezen a héten egy év csúszással, de elkezdődik a tokiói ötkarikás játékok. Sportolóink többsége már Japánban készül, ráadásul a magyar csapatba egyesületünk delegálja a második legnagyobb létszámú küldöttséget. Közben utánpótlásunk remekelt itthon!

Bernek Péter kezdi és a tervek szerint Pásztor Mátyás zárja sportolóink közül a tokiói olimpiát, akik közül a múlt héten szinte már mindenki elutazott Japánba. Elő a naptárakat, ugyanis mutatjuk a mieink menetrendjét! A hazai egyesületek közül klubunk delegálja a második legtöbb sportolót a japán fővárosba.

Folytattuk youtube-csatornánkon olimpikonjainkat bemutató videósorozatunkat, amelynek lassan a végére érünk. Ezúttal a női kard hazai úttörőjével, a válogatott egyik kulcsemberével, Márton Annával, valamint az első olimpiájára készülő úszóval, Kovács Benedekkel beszélgettünk.

A hetedik helyen zárta a leány U16-os Európa-bajnokságot a magyar röplabda-válogatott. A BVSC-Zugló két játékost is delegált Botyánszki Fanni és Báder Júlia személyében a kontinenstornára, ahol a 7. helyért játszott helyosztón a társházigazdát sikerült legyőzniük 3:0-ra a mieinknek.

Remekül szerepeltek utánpótlás úszóink a Belgrádban rendezett nemzetközi viadalon. Nahalka Regina 200 méter pillangón arany-, míg Elekes Tamara 200 méter vegyesen ezüstéremmel járult hozzá a magyar csapat fölényes győzelméhez. Itthon fiataljaink a Cápa Országos Bajnokságon 22 érmet (10 arany, 4 ezüst, 8 bronz) gyűjtöttek, amellyel a nem hivatalos csapatversenyt is sikerült megnyerniük.

Öt hetes felkészüléssel és hat keménynek ígérkező meccsel hangolódik az őszi szezonra női labdarúgó csapatunk. Harmadszor vág neki az NB II-nek Steer Ferenc együttese. Mutatjuk a mieink felkészülési programját!

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay