BVSC Napló: Fontos pályakerékpáros kvóta

BVSC Napló: Fontos pályakerékpáros kvóta

A hét egyik legfontosabb híre az volt, hogy Lovassy Krisztián indulhat a berlini pályakerékpár-világbajnokságon az olimpia programján is szereplő omniumban. Férfi kéziseink rangadót, karatésaink pedig érmeket nyertek. Minden további a BVSC Naplóban!

Él az olimpiai remény! Lovassy Krisztián indulhat a pályakerékpáros-világbajnokságon az ötkarikás játékok programján szereplő omnium versenyszámban is! Rajta kívül Filutás Viktorért is szoríthatunk csütörtöktől a vb-n.

A hétvégén Pozsonyban rendezték a karatésok számára a Szlovákia Grand Prix-t, ahonnan több sportolónk is éremmel tért haza. Többek között Nagy Bernadett a kadetek között lett aranyérmes, míg György Dániel a felnőtteknél zárt másodikként.

Férfi kézilabdázóink mindkét meccsüket megnyerték a hétvégén. Előbb az ifik a Mizse KC vendégeként diadalmaskodtak 34-30-ra, majd a felnőtt Budapest II. osztályban, a Sirály Életmód SE-t is felül múlták 31-29-re. Utóbbi siker azt jelenti, hogy a jelenleg második helyezett riválisunk legyőzésével nagy lépést tettek a mieink a bajnoki cím megszerzése felé.

Felnőtt labdarúgóink nem léptek pályára bajnokin a hétvégén, mert elhalasztották a CSEP-GÓL elleni meccsüket, de a Csepel botlásának köszönhetően így is megőrizte Gabala Krisztián együttese vezető pozícióját a tabellán. A fiúk viszont nem maradtak meccs nélkül. Az osztrák harmadosztályban szereplő 1. Wiener Neustädter SC otthonában vendégeskedtünk péntek este, ahonnan 1-0-s győzelemmel távozhattunk Balogh Béla góljának és a csapat jó játékának köszönhetően.

Bár bajnoki mérkőzést nem játszottak férfi vízilabdázóink a héten, de nem pihentek Szűcs Levente tanítványai, akik gőzerővel készülnek az alapszakasz hajrájára. Ezt segítették az idei olimpia házigazdájával, a japánokkal közös kétkapuzások is.

Két sorozatunk is folytatódott a múlt héten. Ezúttal a Játékosportréban Szakonyi Dániellel, a férfi vízilabda együttes kapusával beszélgettünk, akiről az is kiderült, hogy milyen jól érzi magát a konyhában. A Zuglói Hősök legújabb részében pedig Berczik Zoltán kiváló asztaliteniszezőnket mutattuk be, akinek az irányításával a Jónyer-Klampár-Gergely trió a magyar sport történetébe is beírta magát világbajnoki címével.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay