Kifizetődő jó szereplés

Kifizetődő jó szereplés

Érdemes volt jól szerepelniük vívóinknak a februári hazai és nemzetközi versenyeken, valamint a Plovdív-i kadet Európa-bajnokságon, mert a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu közös játékán ismét a szakosztálynak ítélték „A hónap műhelye” díjat.

És persze, az azzal járó félmillió forintos sportszervásárlási utalványt is. Vívóink zsinórban negyedszerre bizonyulnak az év ezen szakaszában a legeredményesebb hazai utánpótlásműhelynek, amely azt bizonyítja, hogy a Szőnyi úti vívótermünkben folyamatosan magas szintű munka folyik. Az pedig külön megtiszteltetés, hogy klubunk szakosztálya éppen a jubileumi, ötvenedik díjat kapta.

A februári sikerből kardozóink és párbajtőrvívóink egyaránt kivették a részüket. Az országos bajnokságon egyéniben a kardvívó Nagy Valentina és Urbán Tamás végzett az élen, csapatban pedig a Lantos Eszter, Nagy Valentina, Pusztai Liza, Szűcs Luca alkotta leány-, illetve a Fröhlich Bálint, Ondrik Konrád, Sárdi Zoltán, Urbán Tamás összeállítású fiúnégyes nyakába akasztották az aranyérmeket. A junior férfi párbajtőrözők – Andrásfi Tibor, Debnár Gergely, Dudás Balázs, Majnik Roland – pedig a dobogó második helyén végeztek, így az országos bajnokság legsikeresebb klubja címet is elhoztuk. De nemcsak itthon, hanem külföldön is remekeltek vívóink: az Udinében rendezett junior párbajtőr Világ Kupa-versenyen Andrásfi Tibor ezüstérmet nyert, menet közben legyőzve a tavalyi junior világbajnokot. A plovdivi korosztályos Európa-bajnokság első, még éppen februárra eső napján pedig a kardozó Pusztai Liza egyéniben elsöprő fölénnyel védte meg kadet kontinensbajnoki címét.

Vívóink „A hónap műhelye” versenyben az MTK Budapest karatékáit, a Szombathelyi Dobó SE atlétáit, a Rákosvidéke Hajtós DSE cselgáncsozóit és klubunk asztaliteniszezőit előzték meg. A közönségszavazáson az MTK Budapest karateszakosztálya bizonyult a legjobbnak, jutalma az internetes verseny győztesének járó 100 ezer forintos Decathlon sportszervásárlási utalvány lett.

Fotó: utanpotlassport.hu

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay