Megújult telephelyen, új szakosztállyal bővült a BVSC-Zugló

Megújult telephelyen, új szakosztállyal bővült a BVSC-Zugló

Folytatódott az elmúlt évtizedben már megszokott infrastruktúra-fejlesztés a BVSC-Zuglónál. Ennek a folyamatnak legújabb állomása a Tatai u. 79. szám alatt található sportkomplexum fejlesztése volt, ahol az egyesület új szakosztállyal is bővült.

Az utóbbi időszakban folyamatosan újultak meg a BVSC-Zugló telephelyei. Tavaly az Labdarúgó Utánpótlás Központot adtuk át a Tatai úton, amelyet azóta több válogatott is használt csapataink mellett. Továbbá a Szőnyi úton is teniszpályákat, röplabdacsarnokot és megújult asztalitenisztermet is átadtunk. A Tatai u. 79. szám alatt lévő harmadik telephelyünkön most érkeztünk el egy fontos mérföldkőhöz.

„Nagy öröm számunkra, hogy az állami segítségnek köszönhetően idén fontos területek kerültek a BVSC vagyonkezelésébe. Azt már korábban is bizonyítottuk, hogy a támogatásokat igyekszünk a lehető legjobban felhasználni. Ezt jól mutatja, hogy a tavasztól már teljesen BVSC-s vagyonkezelésben lévő Szőnyi úti sporttelepünkön korábban elkészült a kézilabda- és röplabda csarnok, átadtuk a teniszpályákat és a műfüves labdarúgópályát és 400 helyes parkolóval is bővült a létesítmény. A Tatai u. 79. szám alatt található komplexumban is fontos területek kerültek az egyesület vagyonkezelésébe, amelyeket már most igyekeztünk a lehető legjobban felhasználni és ahogy látható, megújult, XXI. századi környezetben várjuk azokat, akik teniszezni, birkózni vagy éppen edzeni szeretnének új konditermünkben” – foglalta össze Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke a klubot érintő fontos fejlesztéseket.

Továbbá ezek mellett egy új szakosztállyal is bővült a BVSC, ugyanis megalakult az Első Pesti Padel Klub a BVSC-n belül. A sportág egy egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ütősport, amely a tenisz és a squash szabályaiból is merít.

„Bár a fővárosban már működik pár padel klub, de a pesti oldalon a BVSC-é lesz az első. A dinamikusan fejlődő sportágat bárki kipróbálhatja szeptember 17-én rendezendő nyílt napunkon, ahol a padel is bemutatkozik. Várjuk szeretettel az érdeklődőket szombaton 10 és 16 óra között az új sportkomplexumban” – tette hozzá Dutat Krisztina korábbi korosztályos magyar bajnok, jelenlegi szakosztályvezető.

A fejlesztések sorát a Szőnyi és Tatai úti teniszcentrumok folytatják, melyeket már birtokba is vettek a sportágat kedvelők. A bérbeadás mellett azonban Horváth Henrik korábbi korosztályos válogatott, felnőtt I. osztályú versenyző vezetésével elkezdődik a szakmai munka is.

„Örömmel csatlakozunk a BVSC korábbi szakosztályaihoz, hiszen jól látható a klub elkötelezettsége az utánpótlás sport iránt. A szakosztályban tizenhárom 12-14 éves utánpótláskorú játékos felkészítése folyik majd, akik között már most válogatott és magyar bajnok tehetségek is vannak. A létesítmények kiválóak, télen is zavartalanul folytatódhatnak az edzéseink” – emelte ki Horváth Henrik szakosztályvezető.

Nyílt napunkon sportági bemutatókkal, szülő-gyerek edzéssel, ingyenes edzőterem használattal, akciókkal várunk minden kedves érdeklődőt megújult létesítményeinkben!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay