Újabb kiütéses siker

Újabb kiütéses siker

Ha hazai pálya, akkor kapott gól nélküli meccs. Ha BLSZ I. osztályú találkozó, akkor győzelem. Röviden így foglalható össze a BVSC labdarúgóinak szezonbeli teljesítménye. Gabala Krisztián együttese ezúttal a REAC-ot győzte le 6-0-ra.

A REAC tavaly bronzérmes volt a BLSZ I. osztályban és csak három ponttal maradt el a bajnok Kelen SC mögött. Ebben a szezonban viszont két vereséggel kezdték a bajnokságot, igaz az elmúlt két fordulóban utána négy pontot gyűjtöttek. Ennek ellenére bíztunk benne, hogy nem törik meg a négy bajnokin tapasztalt BVSC-s győzelmi széria.

Kelemen Patrik gondoskodott róla, hogy ne kelljen sokáig izgulnunk, hiszen már a 2. percben vezetéshez juttatta csapatát (1-0). Alig tíz perc múlva Balogh Miklós duplázta meg az előnyünket (2-0). A jó kezdés pedig felszabadította a játékosokat, aminek köszönhetően hamar el is dőlt a győzelem sorsa.

A 21. percben Schrammel Ádám és Murai Márk percei következtek, csapatunk rövid idő alatt négy találatot is szerzett a közreműködésükkel. Előbbi folytatta a gólgyártást, majd Murai duplázott hat perc alatt, végül Schrammel zárta keretbe ezt az időszakot. Így a 32. percre már 6-0-ra vezettünk, ami mint utóbb kiderült, a végeredménynek is bizonyult.

Murai átvette a vezetést a góllövőlistán, Gabala Krisztián tanítványai pedig a tabellán.

 

 

„Ritkán van olyan találkozó amikor egy csapat az első kettő lehetőséget gólra váltja, velünk most ez történt, és ennek következménye lett az eredmény. Ne gondolja senki azt, hogy minden csak jön magától, mert sokat dolgoztunk ezért és még csak az út elején járunk! Nagyszerű teljesítményeket, motivált csapatot láttam, de vannak még hibáink, amiket ki kell javítani a céljaink elérése érdekében. Lezárult egy szakasz, amiben a csapat jól teljesített, most pedig lehetőségünk van egy kis munkára a következő 2-3 hétben hogy a csapatunk mind egyénileg, mind taktikailag tovább fejlődjön. A szabad hétvége miatt, pénteken a Vidi II vendégei leszünk, majd szerdán megint Budapest Kupát játszunk, és a bajnokságot az Ikarus vendégeként folytatjuk” – értékelt vezetőedzőnk.

Hasonló folytatást kívánunk az együttesnek! Hajrá BVSC!

 

BVSC-Zugló–REAC 6-0 (6-0)

Összeállítás: Horváth – Szabó, Lázár (Tóth 81.), Somodi (Szűcs 57.), Murai, Kelemen (Sashegyi 67.), Schrammel, Balázs (Pálfalvi 57.), Balogh B., Balogh M., Kovács (Korozmán 67.)

Gólszerzők: Kelemen 2., Balogh M. 11., Schrammel 21., 32., Murai 24., 30.

 

Fotó: Babiczky Ákos

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay