Magabiztos győzelem a rangadón

Magabiztos győzelem a rangadón

Bár az első félidő után még gól nélküli döntetlen volt az állás a BVSC-Zugló és a Pénzügyőr SE találkozóján, a lefújást követően együttesünk örülhetett. Gabala Krisztián tanítványai 4-0-ra nyertek és tovább üldözik a Csepelt a tabellán.

A múlt héten kisebb meglepetésre az Ikarus BSE vendégeként játszott döntetlen után szerettek volna visszatérni a győzelem útjára a BVSC-Zugló labdarúgói. Ez viszont nem ígérkezett egyszerűnek, hiszen a forduló előtt egy ponttal a mieink mögött a BLSZ I. osztályának harmadik helyén álló Pénzügyőr SE látogatott a Szőnyi útra. Ráadásul a vendégek csapatunkhoz hasonlóan még veretlenek voltak a bajnokságban.

Az első játékrészben nem tudott egyik gárda sem előnyt kiharcolni, a fordulást követően viszont változott a helyzet. Az 52. percben Kelemen Patrik harcolt ki büntetőt, amit Murai Márk bombázott a kapu bal oldalába (1-0), megszerezve ezzel a vezetést a BVSC-nek. Alig hét perccel később hasonló szituáció következett. Ezúttal Somodi Ádámot kaszálták el a 16-oson belül, a megítélt tizenegyest pedig Murai lőtte a hálóba magabiztosan (2-0).

A 66. percben Somodi ment el a bal oldalon, majd beadását Kelemen juttatta a kapuba (3-0). A hajrában aztán a csereként beálló Simon Krisztián állította be a 4-0-s végeredményt.

Gabala Krisztián együttese továbbra is a második helyen áll a Csepel mögött a tabellán. Jövő szombaton pedig éppen az éllovas riválisunkhoz látogatunk a bajnokságban.

 

 

„Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért. Az első félidőben még a befejezéseknél voltak problémáink, de percről percre érezhető volt, hogy ellenfelünket olyan nyomás alá helyezzük, amibe bele fognak hibázni, és ez meg is történt. A második gól mindent eldöntött. Továbbra is úgy gondolom, hosszú az út és ezért a találkozóért is csak három pontot kaptunk, ezért nem kell túlértékelni ezen a rangadón megszerzendő pontokat. Külön öröm számomra – talán köszönhető a csapat sikerességének is –, hogy újra csatlakoztak és támogatásukat nyilvánítottak ki a csapat irányába BVSC ultrái! Bízom benne, hogy a jövőben pozitív gondolatokkal, pozitív ritmusokkal és szurkolással segítik a BVSC labdarúgásának felemelkedését” – értékelt a lefújást követően vezetőedzőnk.

Hajrá BVSC!

 

BVSC-Zugló–Pénzügyőr SE 4-0 (0-0)

Összeállítás: Horváth – Szabó, Lázár, Somodi (Tóth 88.), Murai (Sashegyi 83.), Kelemen (Simon 77.), Schrammel (Szűcs 74.), Balázs, Balogh B., Balogh M., Kovács

Gólszerzők: Murai 52., 59. (mindkettő 11-esből), Kelemen 66., Simon 86.

 

Fotók: Babiczky Ákos

 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay