Idegenben törnénk meg rossz sorozatunkat

Idegenben törnénk meg rossz sorozatunkat

Labdarúgóink hazai pályán háromból háromszor nyertek ebben a naptári évben a Merkantil Bank Ligában, vendégként azonban még várat magára a pontszerzés. Ezt a szériát ma a hozzánk hasonlóan a bennmaradásért küzdő Pécs ellen törhetjük meg.

Győr, Budafok, Mosonmagyaróvár. Az a közös ebben a három csapatban, hogy labdarúgóink mindhárom rivális ellen győzelmet arattak 2024-ben a Merkantil Bank Ligában hazai pályán. A Haladás, a Soroksár és a Szeged ellen viszont nem sikerült idegenben pontot szereznünk. A bennmaradásért vívott harcban fontos lesz a vendégségben nyújtott teljesítményünk is. Ma a hozzánk hasonlóan 26 ponttal álló Pécs vendégei lesznek Szekeres Tamás tanítványai a 24. fordulóban.

„A pécsi együttes egy nagyon stabil csapat. Azt tudjuk, hogy nagyon szervezettek. Van nekik több kimondottan jó játékosuk és új vezetőedzőjük, aki azt gondolom, hogy kicsit más szemléletet hoz a csapat életébe. Nekünk ezzel fel kell venni a versenyt és jó eredményt szeretnénk elérni. Szerintem a támadójátékunkon fog múlni a pécsi mérkőzés” – nyilatkozta vezetőedzőnk.

Ihrig-Farkas Sebestyén télen érkezett a BVSC-be, de támadónk már két gólt is szerzett, legutóbb ráadásul győztes találatot a Mosonmagyaróvár ellen. Ezúttal egy újabb 6 pontos találkozó vár a mieinkre.

„Már hozzászoktunk ahhoz, hogy minden meccs 6 pontos nekünk, apróságokon múlik, de az egész csapat úgy készül napról napra, hogy ebből mi jöjjünk ki jól. Ha mindenki koncentrál és kihozza magából azt, amit tud, akkor reményeink szerint Pécsen is győzni tudunk.”

Sok sikert kívánunk ehhez! A mérkőzést a pécsiek élőben közvetítik youtube-csatornájukon.

Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay