Csábi József veszi át labdarúgóink irányítását

Csábi József veszi át labdarúgóink irányítását

Korábbi játékosunk, Csábi József lett a BVSC-Zugló NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az 57 éves szakember szeretné, ha stabilan a középmezőnyben szerepelne klubunk a másodosztályban.

Mint ismert, Szekeres Tamás távozása után Kincses Ádám vezetőedző és Kisteleki István sportigazgató irányításával harcolta ki újoncként a bennmaradást a Merkantil Bank Ligában a BVSC. A következő idényt viszont új vezetőedzővel, Csábi József irányításával kezdi meg együttesünk.

Az 57 éves szakember legutóbb Kazincbarcikán dolgozott, de játékosként 1994 és 1996 között a BVSC legsikeresebb időszakában (bajnoki- és MK-ezüstérem) már megfordult a Szőnyi úton. Aztán 2000-ben egy rövidebb időre még visszatért játékosként, ráadásul itt kezdett el edzőként az utánpótlásban dolgozni. Az élet viszont úgy hozta, hogy most vezetőedzőként kap szerepet a BVSC-ben.

„Két évvel ezelőtt már beszéltem a BVSC-vel egy szerepvállalásról, de akkor nem jött össze, engem pedig megtalált utána ez a feladat Kazincbarcikán. Azonban most úgy alakult, hogy a barcikai távozásom után sikerült megállapodnunk a közös munkában. Számomra nagyon vonzó az az üzenet, amelyet a BVSC, mint klub közvetít a sporttársadalom felé. Ez alatt nem csak a labdarúgó szakosztályt értem, hanem az egész egyesületet. Természetesen az is nagyon szimpatikus volt, ahogy a BVSC az elmúlt években egyre feljebb jutott. Számomra garancia a megfelelő munkára a klub nagy hagyománya és azok az emberek, akik ezek mögött a sikerek mögött állnak, amelyeket láttunk az utóbbi években is” – árulta el honlapunknak Csábi.

A szakvezető játékosként a Honvéddal háromszor volt magyar bajnok, továbbá egy alkalommal Magyar Kupa-győztes. Játékosként 10-szer szerepelt a válogatottban, majd később szövetségi kapitányként is szolgálta egy meccs erejéig a nemzeti csapatot. Akkor 2-0-ra nyertek a mieink Andorra ellen vb-selejtezőn.

Elmondása szerint szeretné, ha a BVSC stabil középcsapat lenne az NB II-ben, továbbá nagyon fontos számára a csapategység is. Többek között ezekről is mesél majd hamarosan a vele készített interjúban! Sok sikert kívánunk neki! Hajrá, BVSC!


 

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay