Ez történt márciusban

Ez történt márciusban

Csarnokavató, edzőbemutató és remek nemzetközi eredmények. Röviden így foglalható össze a márciusunk. De mindenekelőtt egy egyedülálló kezdeményezést indított el a BVSC!

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke egyedülálló bejelentést tett nem sokkal az orosz-ukrán háború kitörése után. Egyesületünk sportolási lehetőséget biztosított ugyanis Ukrajnából menekült gyerekeknek.

Korosztályos Európa-bajnoki címek és további érmek, felnőtt világkupa helyezések. Vívóink folytatták eredményes szereplésüket! Remek időszakot zártak a mieink Újvidéken, Athénban és Budapesten is.

Igazi időutazásnak lehettek szemtanúi azok, akik eljöttek a BVSC-Zugló röplabda csarnokának hivatalos avatóünnepségére. Ugyanis a szakosztály múltjának nagyjai mellett a jelen és a jövő főszereplői is ott voltak az eseményen.

Sajtótájékoztatón mutattuk be a BVSC-Zugló női vízilabdacsapatának új vezetőedzőjét. Ugyanis ahogy már visszatekintőnkben is írtuk, Stieber Mercedes váltotta a szezon végén távozó Petrovics Mátyást.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay