Ez történt áprilisban

Ez történt áprilisban

Az év negyedik hónapja sem telt el hazai és nemzetközi BVSC-s siker nélkül! Előbbit úszóink, utóbbit vívóink szállították. Továbbá fontos előrelépés történt az infrastruktúra terén is!

Kezdjük is rögtön az utóbbival, hiszen még március utolsó napján dőlt el, ami aztán április 1-jén lett hivatalos, hogy fontos területek kerültek a BVSC-Zugló vagyonkezelésébe a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-vel március 31-én megkötött szerződés alapján – jelentette be akkor Szatmáry Kristóf elnök. Április 9-én pedig birtokba vehették a zuglóiak az új parkolónk első részét.

Aranyérmet szerzett a magyar férfi párbajtőr-válogatott a párizsi világkupán. Andrásfi Tibor a értékelte a versenyt és árulta el, hogy minek köszönhették ezt a szép sikert!

Remek eredményekkel zárult az úszó országos bajnokság a BVSC-Zugló számára, hiszen egyesületünk a 21 éremnek, közte 10 első helynek köszönhetően megnyerte a pontversenyt. Továbbá eldőlt, hogy hat úszónk is ott lehet a hazai vizes vb-n!

Hat fordulóval a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vége előtt 82 ponttal a Mosonmagyaróvár vezette a tabellát. A BVSC pedig 81 ponttal várhatta a bajnoki hajrát. A recept egyértelmű volt: aki kevesebbet, vagy egyáltalán nem hibázik, az lesz a bajnok és jut majd fel az NB II-be!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay