BVSC Napló: Csendes hét

BVSC Napló: Csendes hét

Az utóbbi időszak talán legcsendesebb hete volt az előző, már ami a BVSC-s érdekeltségű versenyeket illeti. Ennek ellenére ezúttal is beszámolhatunk labdarúgóink és utánpótlás vízilabdázóink, valamint strandröplabdázóink jó eredményeiről.

Szórakoztató játékot láthattak vasárnap este a nézők a Szőny úton, a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 5. fordulójában. Hat gól, kihagyott büntető, kapufák sorozata, Murai Márk mesterhármasa és végül 3-3-as döntetlen. Így jellemezhetjük röviden a BVSC–Putnok találkozót!

Női vízilabdázóink a III. Kerületi TVE együttesét fogadták volna pénteken a Magyar Kupa csoportkörében, ám ellenfelünk egyik játékosának pozitív lett a koronavírus-tesztje, így elhalasztották azt a mérkőzést. A héten viszont duplán is szoríthatunk Petrovics Mátyás tanítványainak a kupában!

Férfi vízilabdázóink a hétvégén megkezdik majd a 2020-2021-es bajnoki idényt és nagy öröm, hogy a múlt heti második koronavírus-teszt során is mindenkinek negatív lett az eredménye.

Remek részsikereket értek el eddig a nyári vízilabda kupákon leány utánpótlás csapataink. Mindhárom korosztályban csoportelsőként jutott tovább a BVSC-Zugló a négyes döntőkbe!

Az U16-os országos bajnokság döntőjében ezüstérmes Báder Júlia, Botyánszki Fanni kettős a strandröplabda szezon levezetéseként aranyérmet szerzett az idei záróversenyen!

Végére értünk utánpótlás úszócsoportjainkat bemutató sorozatunknak, amelyben ezúttal Kovács Gábort faggattuk a társaságról, amely már a felnőtt csapat előszobájának számít. A fiatalokra ősz végén várhat az elhalasztott bajnokság.

Kerek évfordulót ünnepelt pénteken Tóth Sándor, a BVSC-Zugló alelnöke. 60 éves születésnapja alkalmából visszatekintettünk pályafutására és egyesületünknél végzett munkásságára.

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay