Az év legjobbjait díjazták a birkózók

Az év legjobbjait díjazták a birkózók

Hagyományosan decemberben adta át birkózó szakosztályunk hét korosztályban is az év sportolóinak járó díjat. Továbbá az I. Kizotti Mikulás Kupa előtt többen is a Magyar Birkózók Szövetségének centenáriumi elismerésében részesültek egyesületünkből.

 

Júniusban az I. Kizotti BVSC-Zugló Edzőversenyen már debütált szponzorunk névadóként, a hétvégén pedig az I. Kizotti Mikulás Kupán is találkozhattunk a nevükkel. A Kizotti Sport versenyek- és edzőtáborok szervezésében, valamint felszerelésekkel is segíti szakosztályunkat. Ennek első darabját jelképesen Aladi Máté vette át Pozsonyi Zoltántól, a jövőben viszont utánpótlásunk is részesül majd ezekből a felszerelésekből.

 

A verseny előtt hagyományosan Kiss Balázs szakosztályelnök, valamint Illés Gergely szakosztályvezető díjazta a különböző korosztályokban a 2021-es év legjobbjait. A nőknél Gyetvai Tifani, diák II-ben Eszényi Kristóf, diák I-ben Aladi Máté, serdülőben pedig Peták László kapta ezt az elismerést. Az idősebbeknél Kelemen Bendegúz (kadet), a felnőtt országos bajnokságon aranyérmes és az U23-as Eb-n 10. helyet szerző Kajtán Olivér (U23), valamint a tokiói olimpián szereplő Korpási Bálint (felnőtt) már nem először részesült ebben az elismerésben.

 

Szintén a Mikulás Kupa előtti ünnepélyes megnyitón kapta meg Péteri Lászlótól a 100 éves Magyar Birkózók Szövetségének centenáriumi díját Szentpáli Gábor, Tóth Sándor, Tóth István, Fábián István Ervin, Balázs János, Vörös László, Székely Pál, Földi Ferenc, Illés Gergely és Kiss Balázs.

 

Továbbá a szakosztályvezetés köszöntötte Dr. Mensch Henriket, valamint Müller Pétert is, akik nagy szerepet játszottak a BVSC-Zugló birkózásának történelmében.

 

Az I. Kizotti Mikulás Kupát nem meglepetésre egyesületünk fiataljai nyerték meg.

 

Gratulálunk minden díjazottnak!

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay