Taroltak a junior kardozók

Taroltak a junior kardozók

Parádésan szerepeltek junior férfi kardozóink a hétvégi egyéni Magyar Kupán. Ondrik Konrád arany-, míg Papp Zsadány és Petrucz Mirkó bronzérmet szerzett. De további értékes helyezéseknek is örülhettek vívóink.

Jól kezdődött egy hete a szezon a vívók számára és hasonlóan folytatódott a hétvégén. Ezúttal az UTE adott otthont a junior egyéni kard Magyar Kupának. A nőknél négy BVSC-s jutott be a legjobb 16 közé. Sajnos innen nem sikerült nekik tovább lépniük. A férfiak viszont remek versenyt zártak. Már a nyolcaddöntőben heten voltak egyesületünkből, közülük pedig négyen az érmekért is csatázhattak. Ez Ondrik Konrádnak sikerült a legjobban, aki egészen a dobogó legfelső fokáig menetelt. A fináléban Hanzély Zsombort (TFSE) múlta felül 15:13-ra.

Petrucz Mirkó és Papp Zsadány számára is az elődöntő jelentette a végállomást. Előbbi sportolónk Konrádtól kapott ki 15:11-re, míg Zsadány a későbbi ezüstérmes ellen maradt alul nagy csatában 15:14-re. Így mindketten bronzéremnek örülhettek, míg a Papphoz hasonlóan kadetkorú Szalai Zalán hatodik lett.

Érmekkel és értékes helyezésekkel térhettek haza párbajtőrözőink is. Ők Hajdúhadházán, az olimpici versenyen szerepeltek. Bobach Artúr (serdülő fiú) ezüst- és Makai Benjámin (újonc fiú), valamint Lehoczky Csenge (serdülő lány) bronzérme mellett további értékes helyezésekkel zártak fiataljaink.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay