Túl a leghosszabb szakaszon

Túl a leghosszabb szakaszon

 

A továbbra is kitartó hőség mellett az idei Tour de Hongrie leghosszabb szakasza várt a versenyzőkre csütörtökön. A mezőnynek a Balassagyarmat és Miskolc közötti 201 kilométeres távot kellett teljesítenie. Filutás Viktor az első bolyban végzett!

A szerdai 194 kilométer után igaz csak egy kicsivel, de hosszabb etap várt a kerékpárosokra a Tour de Hongrie csütörtöki napján. Balassagyarmatról nagyon jó hangulatban indult el a mezőny, rengeteg néző volt kíváncsi a 40. magyar körverseny indulóira.

A mezőnyben ott volt két sportolónk, a Pannon Cycling Team színeiben versenyző Filutás Viktor, valamint a magyar válogatottban induló Lovassy Krisztián is. Filutás különösen is jó napot tudhat maga mögött, pedig egészségügyi gondjai is akadtak. Végül hősiesen harcolva, az első bollyal futott be a miskolci célba. Ráadásul az összetett versenyben is előrébb lépett és már a 30. helyen áll, alig két perccel lemaradva a csütörtöki napot megnyerő, és így a sárga trikót is megkaparintó lett Krists Neilands mögött.

Lovassy Krisztián kicsit visszacsúszott a szerdai helyezéséhez képest, de a pénteki szakaszon eljöhet ismét az ő ideje, hiszen a két részre bontott napon a sprinterek csatája várható Kazincbarcika és Tiszafüred, valamint Tiszafüred és Hajdúszoboszló között.

További sok sikert kívánunk sportolóinknak!

 

Kép: Vanik Zoltán / tdh.hu

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay