Jó hangulatban telt a III. BVSC Open

Jó hangulatban telt a III. BVSC Open

A nyárias melegben több száz család érkezett a BVSC Openre, hogy gyermekeik megismerkedhessenek szakosztályainkkal, valamint találkozhattak az érdeklődők bajnokainkkal és sportági bemutatókat is láthattak.

Az időjárás több mint kegyes volt számunkra, hiszen nyárias meleg volt szombaton a harmadik alkalommal megrendezett BVSC Openen, ahol ingyenes keretek között próbálhatta ki bárki sportágainkat, valamint szakosztályainkkal testközelből ismerkedhettek meg az érdeklődők. És szerencsére sokan voltak kíváncsiak a már hagyományos rendezvényünkre, ahol igazán nyárias idő fogadta a BVSC Open résztvevőit, valamint a strandolókat.

Az eseményt Szentpáli Gábor, a BVSC-Zugló ügyvezető elnöke nyitotta meg, majd többek között Európa-bajnoki érmes olimpikon úszóink látogatták meg a rendezvényt. Késely Ajna, Holló Balázs, Kovács Benedek és Németh Nándor mellett aztán a korosztályos világversenyeken remeklő fiataljaink is elárulták, hogy mikor kezdődött számukra az úszás iránti szeretet.

A színpadon megfordultak korosztályos vb- és Eb-érmes vízilabdázóink, valamin a világbajnok női kardcsapat tagjai, Márton Anna, Pusztai Liza és Szűcs Luca, továbbá a csapatban Európa-bajnok Andrásfi Tibor sem hiányozhatott az eseményről.

Fiatal szakosztályaink is bemutatókkal és beszélgetésekkel hozták közelebb saját területüket az érdeklődőkhöz, így az utóbbi évben létrejött padel, valamint a legfrissebb ökölvívó és K1-MMA szakosztály is bemutatkozott a BVSC Openen.

Összesen több 100 család vett részt a programon, ahol nem csupán a központi helyszínen zajlottak a programok, hiszen mérkőzések és utánpótlás tornák színesítették a napot. Végül 16 órától a női OB I-es vízilabda együttesünk a Ferencvárossal játszott felkészülési mérkőzést, a szünetben pedig szinkronúszóinktól láthattunk káprázatos bemutatót.

Reméljük, minél több résztvevőt viszontlátunk majd szakosztályaink edzésein! Hajrá, BVSC!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay