Harmadik alkalommal fogadtuk a kerület óvodáit a Zuglói Ovis Jamboree-n

Harmadik alkalommal fogadtuk a kerület óvodáit a Zuglói Ovis Jamboree-n

Összesen 19 óvodából, nagyjából 400 gyermek, valamint közel 70 kísérő jött el a harmadik alkalommal megrendezett Zuglói Ovis Jamboree-ra. Az eseményen hét sportággal ismerkedhettek meg a fiatalok.

Tavaly ősszel első alkalommal rendeztük meg a Zuglói Ovis Jamboree-t, ahova a kerületi óvodákat hívtuk meg, hogy a gyermekek kipróbáljanak több sportágat is Szőnyi úti komplexumunkban. Hamar kiderült, hogy sok óvodás számára már nem ismeretlen a BVSC-s közeg, hiszen sokan a korábbi alkalmakon is részt vettek.

Összesen 19 óvodából, nagyjából 400 gyermek, valamint közel 70 kísérő jött el a harmadik alkalommal megrendezett programra. Ráadásul egyre több sportággal ismerkedhetnek meg a fiatalok, hiszen ezúttal a labdarúgás, a kézilabda, a tenisz, a padel, a röplabda, a birkózás és a karate alapjait sajátíthatták el az óvodások.

Az eseményt Farkas Tibor Jánosné, a Zuglói Egyesített Óvoda intézményvezetője, valamint Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke nyitotta meg.

„Nagyon örülök, hogy itt vagytok. Nem tudom tudjátok-e, hogy ma bejárhatjátok az összes olyan létesítményét a BVSC-nek, ahol már felnőtt, világversenyeken is megforduló sportolóink is készülnek. Hátha ez inspirációt ad nektek a jövőre. De a leglényegesebb az, hogy próbáljatok ki minden sportot, és ha megtaláltátok azt, ami hozzátok a legközelebb áll, akkor ezt mondjátok el szüleiteknek. Utána pedig várunk vissza benneteket ide a BVSC-be” – köszöntötte a résztvevőket Szatmáry Kristóf.

Az eseményre kilátogatott a BVSC egyik zászlóshajójának számító vízilabda szakosztályból a nyáron junior-világbajnoki címet szerző Gyapjas Viktor, Mészáros Mátyás, Tátrai Dávid trió is, valamint a női csapat vezetőedzője, a kétszeres világbajnok Stieber Mercedes és segítője, Mészáros Vanda. Így a fiatalok sportolóinkkal is találkozhattak, akik gondoskodtak róla, hogy ne távozzanak üres kézzel.

Várunk mindenkit májusban is, illetve addig is edzéseinken!

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 30 273 14 26

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay