Ez történt júniusban

Ez történt júniusban

A járvány kezdete óta strandröplabdázóink számára rajtolt el elsőként a szezon. A lányok remek eredményeket értek el. Hivatalossá vált, hogy labdarúgóink indulhatnak az NB III-ban, azonban sajnos szomorú hírek is voltak, ugyanis két kiválóságunk elhunyt.

Júniusban a strandröplabdázók szerepelhettek előként újból versenyen. Sportolóink rögtön az országos bajnokság első fordulójában két aranyérmet szereztek, Báder Júlia Botyánszki Fannival pedig már ekkor megalapozta az ob döntőbe jutást.

Bár a Magyar Labdarúgó Szövetség nem hirdetett végeredményt a koronavírus-járvány miatt félbeszakított szezonban, de hivatalossá vált, hogy a BVSC-Zugló labdarúgói készülhetnek az NB III-ra. Így szakosztályunk 2004 után szerepelhetett ismét Nemzeti Bajnokságban!

Kialakult női vízilabdázóink kerete is a következő szezonra. Nagy örömünkre Takács Orsolya vállalt még egy évet, továbbá Gémes Alexa és az utánpótláskorú Dobos Csenge csatlakozott a csapathoz. Az is eldőlt, hogy július 27-én a Magyar Kupával kezdődik a vízilabda idény.

Sajnos rövid időn belül két szomorú hír is érte egyesületünket. Előbb hosszan tartó súlyos betegség után 66 éves korában elhunyt Gém Zoltán, a BVSC-Zugló korábbi kiváló vízilabdázója, aki négy évtizeden keresztül szolgálta szakosztályunkat és a klubot. Majd pár nappal később 75. születésnapja után kicsivel elhunyt Marót Péter olimpiai ezüst- és bronzérmes kardvívó is.

 

Hasonló cikkek

Image

Elérhetőségek

Titkárság: +36 1 273 1426

Uszodai pénztár: +36 30 528 0768

Konditerem: +36 30 019 5259

Sajtó / média: sajto@bvsc.hu

Adatvédelem

SimplePay